Zaterdag 14 september: ‘sjaalknopen’

Vandaag is het alweer een even mottige dag als de voorgaande. Bescherming tegen de regen is zeker en vast een must. Aangezien ik deze morgen ook tot dit inzicht kwam, ga ik vandaag shoppen op zoek naar een regenjas en waterdichte schoenen. Jaja, je krijgt mijn aankopen zeker te zien wanneer ik ze voor de eerste keer aantrek (en meestal duurt dat niet zo lang).

De beige broek (again), maar vanavond gaat die in de was. Eigenlijk heb ik weinig nieuws te vertellen vandaag, want mijn kledij ligt perfect in lijn met gisteren en eerdere dagen. Het enige verschilpunt is dat ik nu rood heb toegevoegd aan de beige-blauw-wit combinatie. Het schijnt dat mannen verzot zijn op vrouwen in het rood. Hier zit een tip in voor als je op de versiertocht wenst te gaan J. Maar ook als dat niet zo is kan rood een aanvullende functie hebben voor je kledij doordat het een zekere warmte brengt. En dat doet deugd op deze herfstdagen!

De sjaal bestaat uit een soort zijdestof en dit heeft als voordeel dat hij heel soepel valt, maar als nadeel dat hij soms té soepel valt. Het probleem met dit soort sjaals is dat ze makkelijk van je afglijden. Om dit te voorkomen draag ik de sjaal in een driehoek vooraan en maak een knoop in de overige einden, die ik dan eronder verstop. Een tip om te proberen als je ook sukkelt met gladde stofjes!

Omdat het nog steeds mode is van haarspeldjes, heb ik mijn haar in een eenvoudig goudkleurig speldje gedrappeerd. De goudkleur komt overeen met de tekeningen op de sjaal. Het zijn details, maar het is altijd leuk als écht alles samen hoort.

P1010046

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.