Donderdag 12 september: welcome back Napoleon

Vandaag mijn laatste werkdag! Dit betekent ook de kans om een laatste indruk na te laten en als die goed is, zullen de mensen die indruk van je onthouden. Nuja velen zeggen dat de eerste indruk het belangrijkste is, maar ik geloof toch wel in de macht van een laatste indruk ook. Dus als je voor het laatste ergens naar toe gaat, haal dan het beste uit je kast J

De beige broek: no comment, behalve dan dat ik hem graag draag. De combi van donkerblauw-wit-beige vind ik nog steeds een gewenste hoeveelheid klasse uitstralen. Eigenlijk heb ik het vrij basic gehouden vandaag: een wit basic topje met een blazertje erover. Het jasje bevat veel knoopjes, waardoor het een beetje hetzelfde effect heeft als een T-shirt met print of iets met een druk patroon. Dergelijke elementen gaan makkelijk je outfit domineren en vragen op die manier om op een simpele manier gecombineerd te worden. In mijn geval let ik wel op de kleur van de knopen. Ze zijn zilverkleurig, dus kies ik ook voor zilveren juwelen. Het blazertje heeft een beetje een Napoleontouch. Daar is niets mis mee, integendeel, het kan een sterk voorkomen uitstralen naar andere mensen toe.

Omdat ik het vaak nogal koud heb aan mijn nek, draag ik graag een sjaal. Eigenlijk draag ik in de winter bijna elke dag een sjaal, met als gevolg dat ik gegarandeerd koud heb als ik er geen aan doe. Een simpele witte sjaal op een basic outfit, daarmee kan niets fout lopen. Ik heb het iets ‘gewaagder’ gemaakt door een sjaal te kiezen met een pinkeling in, maar tegelijkertijd creëert de pinkeling een soort verzachtend effect op de ‘strenge’ Napoleonlook. En zo is alles terug in evenwicht J. En dat is waar je naar moet streven in je outfit!

P1010043

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.