How to wear snake print

Naast luipaardprint zien we ook een andere dierenprint frequent opduiken, namelijk de slangenprint. Hoewel we aan luipaardprint al een beetje gewoon zijn, is slangenprint erg nieuw en daarom niet altijd makkelijk te combineren. Met deze tips lukt het vast en zeker wel!

Ga voor je juiste tint

Net zoals bij luipaardprint, bestaat de slangenprint in verschillende tinten. Meestal zie je ze in twee versies, de bruine of de grijze versie, of ook wel de warme of de koele versie. De eerste belangrijke stap bij het kiezen van slangenprint is dat je de juiste tint kiest op basis van je eigen kleurtype. Warme types (lente en herfst) kiezen best voor de bruine variant, terwijl de koele types (winter en zomer) beter zullen staan met de koele versie.

slang2slang3

Ga voor de juiste hoeveelheid

Ben je niet gewend van drukke print te dragen, overdrijf dan niet met deze print. Kies bijvoorbeeld om enkel 1 item in slangenprint te doen, of zelfs een accessoire. Erg leuk is bijvoorbeeld de slangenprint in je schoenen verwerken. Hou vervolgens de rest van je outfit eenvoudig en blijf in dezelfde kleurtinten als je slangenmotief om een leuk geheel te creëren.

slang1slang6

slangen grijs

Ga voor elegantie

Net zoals luipaardprint heeft slangenprint snel een negatieve bijklank. De kunst is dan ook om deze print erg elegant te dragen en combineren. Een slangenprint jurk bijvoorbeeld werk je stijlvol af met een zwarte blazer en pump. Zeker te vermijden hierbij zijn bijvoorbeeld over knee boots. Een slangenprint top combineer je dan weer op een nette zwarte jeans, geen ripped versie.

slang5slang4Bronnen bij de foto’s

https://us.asos.com/office/office-ant-snake-print-heeled-ankle-boots/prd/6829361

https://ie.prettylittlething.com/tan-snake-print-flute-sleeve-crop-top.html

https://www.urbanoutfitters.com/en-gb/shop/uo-gold-glitter-snake-print-top

https://www.very.co.uk/michelle-keegan-long-sleeve-skater-dress-snake-print/1600293756.prd

https://www.na-kd.com/en/na-kd-trend/snake-print-belt-satin-dress-snake

https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2175319/Miranda-Kerr-shows-model-credentials-steps-snakeskin-print-blouse.html

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.