How to wear: All Stars

Aangezien jullie voorkeur nog steeds naar All Stars gaat (zo bleek uit de poll), dan maar een blogje over hoe je deze nu fashionable kunt dragen. Dit is zowat de simpelste opdracht ooit. Jullie hebben daar zelfs helemaal mijn hulp niet voor nodig! Er is maar één regel die gekend moet zijn: All Stars kun je bij alles dragen! Laat de foto’s van deze uitéénlopende looks je inspireren!

1. de simpele, sexy en gemakkelijke zomerlook

Deze aantrekkelijke look maak je door gewoon een al dan niet effen luchtig zomerkleedje te combineren met een stevig paar All Stars. De witte variant vind ik persoonlijk het tofst voor de zomer, maar andere fleurige kleurtjes misstaan natuurlijk ook niet.

 

 

 

2. de casual perfection look

Deze look klinkt nog meer aanlokkelijk dan de vorige en is bovendien nog makkelijker om te maken! Ik neem aan dat iedereen een gemakkelijke skinny jeans en witte t-shirt  in zijn kast heeft liggen? Nog een paar All Stars eronder en klaar is kees! Is het te koud voor een t-shirt, ga dan voor een gezellige sweater.

 

3. de feestelijke look

Ja ook een elegante jurk of glitterrok kan je geslaagd afwerken met een paar All Stars eronder. Ideaal is dit voor opgekleede feestjes waar er veel gedanst wordt! Deze schoenenkeuze zwakt de élégance wel een beetje af en is daarom  wel niet altijd even geschikt.

 

4.de beach look

De ideale combie: een short, een paar sneakers en een stevige wandeling aan de zeedijk en aan het einde van de dag: een paar bruine benen. Gegarandeerd geen pijnlijke en/of natte voetjes!

 

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.