how to wear: een plaid scarf

Oké als je nog geen fan was van dikke, knusse sjaals, dan word je dit nu wel! Een plaid sjaal is gewoon té gek en té warm om te laten liggen! Bovendien is deze sjaal multifunctioneel: je kunt hem als sjaal dragen, maar ook als poncho of met een beetje improvisatie als cardigan. Tijd om deze plaid scarf te ontdekken dus.

Een plaid sjaal kenmerkt zich meestal door een ruitjespatroon. Je hebt ook heel wat andere variaties, maar dit is momenteel de hipste. Een tweede karakteristiek zijn de gigantische afmetingen van de sjaal. Maar niet gevreesd, want als je de sjaal op de juiste manier drapeert, zullen ook kleinere meisjes niet volledig verdwijnen in hun sjaal. Leer hier drie manieren kennen om je sjaal te dragen:

No. 1: Poncho Style

 

Deze outfit is geschikt voor talrijke omstandigheden, gaande van hangen op de bank tot het maken van een vliegreis ;-). Deze look doet het goed met een eenvoudige outfit, die zoals de foto’s aantonen, zelf ééntonig kan en mag zijn. Je sjaal zorgt namelijk voor het voldoende doorbreken van het saaie geheel.

 

No. 2: Cardigan Style

 

Deze look is ongetwijfeld lekker warm, maar misschien niet zo makkelijk om handelingen mee te doen, aangezien de sjaal makkelijk van de schouders kan vallen. Als oplossing hiervoor kun je het geheel natuurlijk met een mooie speld vast steken. Deze outfit in combinatie met een ripped jeans en leuke boots vormen samen een echte boho look.

 

No. 3: Regular Scarf Style

 

De klassieker van de klassieker. Dit behoeft niet veel meer uitleg meer dan gewoon: DOEN!

 

Nog geen inspiratie genoeg? Dan kunnen deze foto’s je nog even verder helpen…

 

 

 

 

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.