how to wear: een plaid scarf

Oké als je nog geen fan was van dikke, knusse sjaals, dan word je dit nu wel! Een plaid sjaal is gewoon té gek en té warm om te laten liggen! Bovendien is deze sjaal multifunctioneel: je kunt hem als sjaal dragen, maar ook als poncho of met een beetje improvisatie als cardigan. Tijd om deze plaid scarf te ontdekken dus.

Een plaid sjaal kenmerkt zich meestal door een ruitjespatroon. Je hebt ook heel wat andere variaties, maar dit is momenteel de hipste. Een tweede karakteristiek zijn de gigantische afmetingen van de sjaal. Maar niet gevreesd, want als je de sjaal op de juiste manier drapeert, zullen ook kleinere meisjes niet volledig verdwijnen in hun sjaal. Leer hier drie manieren kennen om je sjaal te dragen:

No. 1: Poncho Style

scarf2

Deze outfit is geschikt voor talrijke omstandigheden, gaande van hangen op de bank tot het maken van een vliegreis ;-). Deze look doet het goed met een eenvoudige outfit, die zoals de foto’s aantonen, zelf ééntonig kan en mag zijn. Je sjaal zorgt namelijk voor het voldoende doorbreken van het saaie geheel.

scarf1

No. 2: Cardigan Style

scarf4

Deze look is ongetwijfeld lekker warm, maar misschien niet zo makkelijk om handelingen mee te doen, aangezien de sjaal makkelijk van de schouders kan vallen. Als oplossing hiervoor kun je het geheel natuurlijk met een mooie speld vast steken. Deze outfit in combinatie met een ripped jeans en leuke boots vormen samen een echte boho look.

scarf3

No. 3: Regular Scarf Style

scarf5

De klassieker van de klassieker. Dit behoeft niet veel meer uitleg meer dan gewoon: DOEN!

scarf6

Nog geen inspiratie genoeg? Dan kunnen deze foto’s je nog even verder helpen…

scarf7

scarf8

scarf9

scarf10

One Comment on “how to wear: een plaid scarf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: