How to wear: de parka

De parka wordt je nieuwe vriend de komende frisse maanden. We kennen het allemaal: je draagt elke dag die dikke winterjas en bent hem al gauw beu gezien, maar dit is niet meer het geval met de parka, want je kunt deze jas elke dag heruitvinden door een reeks aan nieuwe combinaties te maken. Kijk even mee hoe je dit doet!

 

 

Street style

Je kunt er niet omheen: een groene parka is pure street style. Maar ook in street style heb je klassiekers, zoals de zwarte jeans, met openhangende groene parka, een beanie, bruine boots en black bag in de hand. Vervolgens komt het erop aan accenten toe te voegen aan deze basis. Een leuk idee is bijvoorbeeld de combi met de luipaardsjaal. Een andere leuke optie is de marinetouch in de vorm van een toevoeging met streepjes. Bovendien kunnen zelfs een flink paar pumps je outfit naar een hoger niveau tillen 😉


µ

Naast zwart doen ook andere kleurtjes het goed samen met de kaki parka, bruintinten bijvoorbeeld en licht beige maken er een heel herfstig geheel van. Bovendien kan de parka ook perfect gecombineerd worden met enkele van de andere “winter 2014 trends” zoals de combi met faux fur of leer. Het combineren van twee trends samen maakt het geheel natuurlijk hotter dan hot 😉

 

 

 

 

Hoewel de groene parka helemaal trendy is en zowat 99% voor deze kleur kiest, zijn er ook heel want andere leuke opties ter beschikking voor diegenen die zich graag iets meer uniciteit aanmeten. De bruine tint kan perfect gelijkaardig als de groene gecombineerd worden. De blauwe kleur is daarentegen een iets klassiekere versie. Wil je het helemaal excentriek maken dan zijn er tegenwoordig ook parka’s te vinden met dierenprinten, polka dots,…..

 

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.