Sjaals, sjaals en nog eens sjaals

Als ik heel eerlijk ben met mezelf, ben ik misschien wel een beetje verslaafd aan het kopen van sjaals. Aan de andere kant kan het aankopen van sjaals toch nooit een verslaving zijn, je kunt het beter zien als duurzame investeringen, want een sjaal komt altijd van pas. De voordelen van sjaals zijn dan ook eindeloos: het is lekker warm, het geeft je outfit een boost, voorkomt een verkoudheid, is goedkoper dan een nieuw kledingstuk, zijn en blijven hot,….. Heb ik je nog niet overtuigd? Bekijk dan even het aanbod schattige sjaaltjes dat ik  voor je heb bijééngezocht!

Het beestige tijdperk is nog niet voorbij, in tegendeel het dierenrijk lijkt zich alleen maar meer te diversifiëren: luipaarden, panters, zebra’s en katjes domineren de rekken. En voor de iets minder strijdlustigen onder jullie zijn er ook de vogeltjesmotiefjes! Laat het beest in jezelf dus maar naar buiten komen:

Foto 1: H&M: 9.95 euro; Foto 2: c&a: 10.00 euro; foto 3: Bijoux Brigitte: 12.95 euro; foto 4: Mango, 24.99 euro

sjaals1 sjaals4 sjaals3 sjaals2

Zijn de luipaardcirkels en zebrastrepen niets voor jou, dan kun je maar beter kiezen voor de ruitjes. Erg populair zijn de carreauxsjaals met groene en rode tinten, maar er zijn ook specialere varianten te vinden. Erg leuk tegenwoordig zijn ook de sjaals met twee verschillende patronen langs beide zijden, als dat geen investering is!

Foto 1: H&M: 9.95 euro; foto 2: c&a: 10.00 euro; foto 3: Zara: 22.99 euro

sjaals5 sjaals6 sjaals7

Tot slot zijn er ook nog de flowermotiefjes. Je vindt ze in alle kleuren en meestal met kleine bloemetjes. Ze creëren meteen een zomergevoel en bijgevolg ook een instant happygevoel.

Foto 1: Zara: 22.99 euro; foto 2: Zara: 22.99 euro; c&a: 10.00 euro

sjaals8 sjaals9 sjaals10

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.