How to wear palm trees

Zoals beloofd een post over how to wear palm trees! Om palmbomen te zien moeten we eindelijk niet meer naar het buitenland trekken, gewoon even je kleerkast opentrekken en daar zijn ze al!  De topjes en shortjes bedrukt met dit tropisch motiefje zijn in massa’s te vinden deze zomer.  Maar het blijft natuurlijk iets speciaals, zeker bij ons, dus dit roept de vraag op: hoe ga je met dit motiefje aan de slag?

 

 

Zwart-wit palmbomen

Het is een beetje onnatuurijk, maar de meeste palmboommotiefjes zijn  in het zwart-wit. Kies je voor kleine palmboompjes ga dan voor ofwel een bovenstuk ofwel een onderstuk zodat het geheel niet te druk wordt. Je kan dit trendstuk verder met alles combineren zolang het maar effen is. De zwart-wit combinatie heeft als voordeel dat je je in de rest van je outfit kan uitleven in felle kleurtjes die het zwart-wit perfect doen uitkomen, denk aan geel (ook een van de trendkleurtjes), oranje, rood. Ga je voor grote palmbomen dan kan je gerust voor print on print, of palmboom on palmboom gaan op voorwaarde dat je letterlijk hetzelfde motief neemt. Kies voor een cropped top om het geheel even te onderbreken en om je bruine buik mooi te laten uitkomen tegen de witte achtergrond (of om je buik je laten bruinen indien je dit stadium nog niet bereikt hebt;-) ).

 

Gekleurde palmbomen

Voor diegenen die graag van druk en fleurig houden, is er de gekleurde palmbomentrend. Het palmbomenmotief wordt vaak gecombineerd met de kleuren van de zonsondergang. Kies in dit geval voor een eenvoudige afwerking. Wit oogt altijd mooi en is perfect om je outfit superzomers te maken, maar ook met grijs en zwart kan je meestal een leuk geheel maken. Krijg je maar niet genoeg van de palmbomen, dan kan  je gaan voor een volledige tropicallook! Heel erg fout maar tegelijk ook heel erg leuk! Vergeet niet ergens in je outfit een gewoon wit item toe te voegen om het geheel af te zwakken 😉

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.