how to wear: espadrilles

Espadrilles kan je bij alles dragen! Voila dit zou het einde van mijn blog kunnen zijn ;-), maar dit doe ik jullie natuurlijk niet aan! In deze blog kunnen jullie namelijk enkele leuke tips and tricks terugvinden over hoe je deze leuke slofjes (ja ik zit in Nederland momenteel 😉 ) kan dragen.

 

Espadrilles, espadrilles, espadrilles

Ik was nogal verwonderd toen ik mijn vriend vertelde dat ik espadrilles wilde kopen en hij zomaar wist wat dat was. Dit alleen al zegt zeer veel over de populariteitsgraad van deze trend ;o. Espadrilles bleven lange tijd in een soort grijze zone waarin ze perfect dienst deden als pantoffels, maar de catwalk leek toch ietwat te hoog te gegrepen. Wel deze zomer niet meer! De espadrilles worden nu namelijk overal gespot; ze zijn dan ook perfect voor alle gelegenheden en bovendien vind je ze ook in alle stijlen. Zo zijn er bijvoorbeeld de leuke zilveren en gouden paren die je perfect kunt dragen naar het werk. Ze vormen immers een klassevolle afwerking van je ‘formele’ outfit. Maar er zijn ook de ‘vrijdetijds’ espadrilles, zoals die met fluokleurtjes of leuke patroontjes (palmbomen bijvoorbeeld, die lijk je tegenwoordig op elk kledingstuk terug te vinden; mijn volgende blog wordt dan ook: how to wear: palm trees :p ). Dit type van espadrilles horen thuis bij je meest zomerse outfits, zoals jeansshortjes, luchtige kanten kleedjes en vrolijke kleurtjes.

 

Espadrilles met sleehak

En dan is er nog de variant met sleehak. Persoonlijk was er ik eerst niet zo’n fan van (ben sowieso niet zo’n fan van sleehakken, ik vind ze snel lomp ogen), maar ik heb mijn mening moeten herzien! Espadrilles met sleehak kunnen namelijk een echte summerkick geven aan jouw outfit (en dat kunnen we hier in België en ook Nederland) wel gebruiken. Deze sandalen staan het mooist onder die andere leuke trend, namelijk de midi en maxirokken en jurken. Dit is trouwens een win-win-win, want door de hak sleept je kleed niet over de grond én het helpt om je jurk of rok te ‘underdressen’, want welke hak je hieronder ook zou kiezen, het geheel krijgt direct een heel geklede uitstraling en dit hebben we uiteraard niet nodig tijdens onze strandwandeling. Daarenboven, en dat is de derde win, lopen deze hakken zo gemakkelijk met als resultaat dat je er nooit meer andere wil 😉

 

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.