How to: travel in style

Oncomfortabele vliegtuigen, oververhitte bussen, ellenlange files,…. reizen kan best lastig zijn, dat weten we allemaal. Daarom kiezen we liefst voor een makkelijke trainingsbroek, een oversized pull en de haren lekker naar achter gebonden. Tot dusver is dit een geslaagde reisoutfit, maar dan komt het punt waarop je je bestemming bereikt hebt en bij het inchecken meteen langs het keurende oog van enkele knapperds passeert. Bye bye sexy eerste indruk. Maar vanaf nu is dit verleden tijd, net als de celebs zal jij nu ook kreukvrij, fashionable en sexy reizen!

De all-time spijkerbroek

Kies voor een stretch spijkerbroek: altijd trendy en geschikt voor alle omstandigheden, je weet nooit wat je onderweg kan tegen komen. Bovendien gaat deze stof na uren in gewurmde positie te zitten nog steeds niet kreuken. Let er wel op dat je jeans niet te krap zit, want dan kan het net ongemakkelijk worden en zelfs de bloedsomloop afsluiten. Een wrapped jeansmodel geeft je een relaxte uitstraling.

reizen4

Geen fan van jeans? Dan is er natuurlijk de ‘flodderbroeken’. Toen ik deze post voor het eerst schreef enkele jaren geleden, was er nog geen haar op mijn hoofd dat eraan dacht een soort harembroek aan te bevelen in de rubriek ‘travel in style’. Op vandaag is de flodderbroek dé beste tip die ik kan geven! Hij zit supermakkelijk en geeft een luchtig gevoel. Kies deze broeken in een fleurige print, combineer met een kort jeansjasje (maak dat je niet op je jas zit, want dan kreukt die helemaal) en je bent helemaal klaar voor je zomerbestemming!

Reis bag

Laat die high school rugzak achterwege en kies voor een grote handtas die je als reis bag kunt gebruiken.  De meeste merken voorzien in deze bags zelfs verschillende vakjes om al je reisspullen veilig op te bergen. Probeer wel een handtas te vinden die groot genoeg is, want als je met meerdere tassen gaat rondzeulen wordt je look rommelig.

Donkere kleuren of print

Of het nu op de bus is, in de auto of op het vliegtuig, vlekkeloos eten en drinken is een uitdaging! Ken jezelf en opteer voor donkere kleuren die vlekjes onopgemerkt laten door te kiezen voor donkere kleuren, ofwel opnieuw de losse printbroek, die trouwens niet alleen vlekken verdoezelt, maar ook nog eens makkelijk uitwisbaar is. reizen1

Een fleurige sjaal
Een fleurige sjaal over je schouders leggen bij aankomst fleurt meteen je gezicht op en brengt je vermoeidheid op de achtergrond. Bovendien is een sjaal ook erg functioneel tijdens het reizen, want hij is gemakkelijk aan en af te trekken naargelang temperatuurschommelingen en kan zelfs dienst doen als dekentje als de airco te hoog staat.

Een poederdoos

Poeder is toegelaten in de handbagage van een vliegtuig aangezien het geen vloeistof is. Even je gezicht op poederen voor de landing geeft je meteen een gezondere uitstraling. Doe geen poeder of blush aan voor je vertrekt, want na die lastige reisuren zou het wel eens kunnen dat je blozende wangen niet meer op de goede plaats zitten bij aankomst.

Vochtige doekjes

Opnieuw een must in de handbagage zijn vochtige doekjes. Ze kunnen dienst doen als verfrissing, maar ook om je vlekjes mee aan te vechten. Verder kan het opfrissen met een vochtig doekje je meteen frisser doen voelen, waardoor je dit ook meer uitstraalt.

Sneakers of ballerina’s

Beiden zijn geschikt om te reizen. Het is vooral belangrijk dat je schoenen gemakkelijk zitten, want alles bij elkaar geteld moet je er toch een heel eind mee lopen. Open schoenen zoals teenslippers zijn minder handig omdat je makkelijker wondjes kan krijgen van je valies of andere mensen die op je tenen staan…. Wil je makkelijk zijn bij de security check van het vliegtuig, ga dan voor sneakers, deze moet je namelijk nooit uittrekken, bij sandalen of ballerina’s moet dit wel vaak.

Comfy & Stylish Travelling Looks

Ziezo, enjoy your holiday! 😀

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.