Marinelook

De solden zijn zo goed als voorbij, dus het zomerseizoen kan terug van start gaan. Die eerste zomer tenuetjes met heerlijke kleurtjes daar fleurt de wereld toch meteen van op! Ik kijk dan ook elk jaar spannend uit naar de nieuwste zomertrends. Ook deze zomer is de marinetrend opnieuw paraat. Streepjes, gouden accenten,  blauw-wit-rood, ik hoef het je niet meer uit te leggen, iedereen heeft ondertussen wel geleerd hoe je deze zeetrend verovert.

Maar om de kriebels toch wat op te laaien heb ik hier twee leuke outfits voor jullie bijééngezocht, voorzien van de nodige tips en trucs.

Alles bij H&M: Trui: 9.95 euro ; rok: 14.95 euro; loafers:12.95 euro ; jeansjasje: 29.95 euro ; handtasje: 19.95 euro ; haarstrikjes: 2.95 euro ; zonnebril:  7.95 euro ; gouden ketting: 7.95 euro

marinelook1

Een zwart taillerokje is een must in elke kleerkast. Je kunt er van alles mee doen maar vooral ga je je taille ermee benadrukken. Dit rokje schreeuwt om een poftruitje met streepjes erop. Ik ben een superfan van de streepjestrui gecombineerd met gouden schakelketting, lekker casual maar toch chique. Om met het plooirokje en streepjespatroon niet in een highschoollook te vervallen draag je er een ‘stoere’ jeanscoat op. De haarstrikjes en roze ballerina’s creëren dan weer het contrast dat je nodig hebt zodat mensen zich beginnen afvragen of je nu eigenlijk stoer bent of eerder soft. Dit geheel afgewerkt met een hollywoodzonnebril maakt je tot een echte diva.

PS: ik raak zodanig overtuigd van mijn tekst dat ik al een drang voel op wellen om naar H&M te snellen. Jullie ook?

Alles bij New Look: kleedje: 22.99 euro, blazer: 29.99 euro , handtas: 19.99 euro, hoedje: 17.99 euro, sandaaltjes: 9.99 euro, oorbellen: 2.99 euro, horloge: 14.99 euro

marinelook2

Met blauw en wit als ondertoon zit je altijd safe, maar een rood tintje in je matrozenoutfit vind ik steeds mooi meegenomen. Je kunt kiezen voor een warm rood, wat het geheel meer geschikt maakt voor het tussenseizoen of op donkere dagen, ofwel een fel rood voor een instant zomergevoel. Het hoedje, tja dat vind ik er gewoon leuk bij staan (ik heb gewoon een zwak voor hoedjes). Wat betreft juwelen en accenten, kies altijd voor goud bij een marinegeheel en laat dit ook op meerdere plaatsen doorwerken: gouden oorbellen, een handtasje met een gouden randje, sandaaltjes met gouden pareltjes…

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.