How to wear white boots

Het bottenseizoen komt stilaan weer in zicht, maar ik blijf nog even in de witte sfeer met de witte enkelbotjes. Ze zijn namelijk helemaal terug van weggeweest, want ik kan me nog goed herinneren dat ik er tien jaar geleden ook mee rondliep. Toch zijn ze hun imago van de fuck-me botjes nog steeds niet kwijt, daarom is het belangrijk om ze goed te combineren!

wit4

Niet te veel bloot

Zoals ik al zei hebben de witte botjes nog steeds het sexy imago wanneer je ze verkeerd combineert, namelijk met te diepe truitjes en te korte jurkjes. Tegelijkertijd hebben ze een heel stylish imago wanneer je ze wel juist combineert, namelijk op een klassevolle manier. Wil je ze combineren met een jurk of rok, ga dan voor een versie tot over je knieën om het zeker stylish te houden. Het is echter veel ‘veiliger’ om te combineren met een broek en dan vooral met een jeans. Wit en lichtjeans doen het uitstekend samen qua kleurencombinatie. Vaak worden de botjes gecombineerd met een momfit jeans, omdat deze stijlen clashen met elkaar en daardoor net leuk ogen.

wit2wit§

Verwerk wit subtiel

Probeer je outfit tot een geheel te maken door het wit subtiel te verwerken in de rest van je outfit en dan bedoel ik heel subtiel. Je hoeft niet te combineren met een witte shirt, maar ga bijvoorbeeld voor een print waarin wit zit. De prince-de-galle print bijvoorbeeld staat uitstekend bij deze botjes. Of ga voor een jeansbroek of trui met een witte ondertoon. Combineer in geen geval met een witte handtas, ookal is de algemene regel dat het een goed idee is je schoenen en tas in dezelfde kleur te kiezen!

wit1wit3

bronnen bij de foto’s

How to Wear White Leather Boots for Women

https://lookastic.com/women/looks/tan-fur-coat-blue-skinny-jeans-white-ankle-boots/934

https://lookastic.com/women/white-ankle-boots/looks

http://www.chictopia.com/White-Boots/info

https://www.harpersbazaar.com/uk/fashion/shows-trends/g18195015/best-white-boots/

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.