Look van de maand: maart 2020

Het is alweer het laatste weekend van de maand, dus hier is de look van de maand. Dat betekent dat ik je een van de boxen laat zien die ik heb samengesteld voor Zalando afgelopen maand,  met de bedoeling jullie te inspireren met de outfits. De box bestaat telkens uit twee volledige outfits, gevolgd door een stylistselectie. Dit is meestal een item dat de klant niet zelf zou uitkiezen, maar waarvan ik vind dat ze het wel eens moeten uitproberen.

Deze maand kies ik de box van Tiny* uit. Tiny is 30 jaar en contacteerde me met de vraag iets leuk te vinden voor een trouwfeest. Ze had helemaal geen vereisten en geen idee, maar wilde graag eens verrast worden met een leuke outfit die ze achterna nog kan dragen op kantoor. Tiny heeft een mooie lengte en wil graag dat haar benen en taille geaccentueerd worden. Voor een trouwfeest probeer ik steeds een aantal verschillende voorstellen in de box te steken met bijhorende accessoires die op de verschillende outfits passen.

tiny1

In de eerste outfit voor tiny zit een donkerrode geklede en tegelijk speelse jurk. De stof maakt deze formeel, terwijl de plooitjes een speelfactor hebben. De jurk legt sterk accent op de taille. Bovendien is deze midi-lengte heel elegant bij iets grotere dames. Tiny kan deze jurk verder combineren met de korte donkerblauwe blazer om accent op de taille te behouden. Verder zit er in haar box ook een kobaltblauwe (topkleur voor deze zomer!) jumpsuit. Het aansluitend model en de afwerking met rouches maken hem formeel. Ze kan beiden combineren met de gouden accessoires voor een chique outfit. Het voordeel de jumpsuit is dat ze deze ook makkelijk kan verder doordragen met een jeansjas en sandaaltje.

tiny2

In de tweede outfit voor Tiny zitten iets meer casual alternatieven die ze makkelijker kan doordragen achterna. Ten eerste is er een lange gebloemde jurk die er complex uitziet aan de nek en ten tweede een gebloemde vrolijke jumpsuit. Door de juiste afwerking kan ze deze outfits chiquer maken. Zo raad ik haar bijvoorbeeld aan om te kiezen voor een tikje goud met de gouden sandalen, bijhorende handtas en lange oorbellen die mooi zullen uitkomen onder haar opgestoken haar voor de trouw. Ook deze outfits kan ze dragen met de blauwe blazer of voor meer casual gelegenheden met een jeansjasje en sneakers of sandalen.

Tiny3

Als stylistselectie heb ik een jurkje gekozen dat ik persoonlijk heel mooi vindt; Het jurkje is feestelijk door de parels en de open rug. Voor een iets minder chique gelegenheid kan ze hier een jasje overdragen, waardoor je de open rug en dus het chique gehalte er een beetje afneemt.

Wil je ook graag eens gestyled worden door Fashion Emergency via Zalando? Volg dan hier de instructies.

*Omwille van privacy redenen gebruik ik niet de echte namen van mijn klanten

Gouden sandalen: Menbur: 69,95 euro
Lange blauwe jurk met bloemen: Little Mistress: 94,95 euro
Lange gouden oorbellen: Only: 14,95 euro
Gouden clutch: Glamorous: 31,99 euro
Gouden pumps met strik: San Marina: 99,95 euro
Blauwe blazer: Morgan: 54,95 euro
Jumpsuit met bloemen: Warehouse: 59,99 euro
Blauwe jumpsuit: Wal G. 64,99 euro
Ronde gouden handtas: Mascara: 42,95 euro
Rode jurk met plooirok: Closet: 79,95 euro
Blauwe jurk met parels: Molly Bracken: 79,95 euro

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.