Review: L’Oreal Elsève serum anti-frizz

elvive

Mijn haar, daar heb ik al mijn hele leven een haat-liefde relatie mee. Ik heb jaren lang mijn haar dagelijks bestookt met de stijltang omdat het maar niet wilde vallen zoals ik het wou. Daar is het jammergenoeg helemaal aan kapot gegaan. Voor diegenen die het dus maar niet willen geloven, elke dag je haar stijlen is echt ongezond! Mijn haar groeide niet meer en mijn puntjes waren al zo dof en uitgedroogd al het maar kon zijn. Maar ik was een jong meisjes en wou en zou lang haar krijgen, dus knippen was op dat moment geen optie! Eigenlijk is knippen voor mij nooit een optie, zeker niet bij een kapper, want topjes knippen betekent voor hen altijd de helft van je haar eraf. Enfin, ik moest dus op zoek naar een ander middeltje om mijn haar te redden.

En dat heb ik gevonden: de l’Oreal Elsève serum anti-frizz!

In het begin was ik een beetje terughoudend voor het gebruik van een serum omdat het idee dat een olie je haar meer glans heeft op zich nogal tegenstrijdig is. Maar toen ik het voor het eerst gebruikte was ik erg tevreden met het resultaat.

Het product is heel gemakkelijk in gebruik: je doet gewoon een beetje op je hand en smeert dat uit over je topjes. Je laat het even intrekken en doorkamt dan.  Het serum maakt de schubben van je haar weer meer toe, waardoor het er zichtbaar gezonder uitziet. Bovendien heeft het een zeer aangename geur die lang blijft hangen.

Het resultaat is er zonder dat je er vettig haar van krijgt. Je moet wel goed doseren: ik spuit altijd maar één keer en je moet het product goed over je haren verdelen anders kunnen er wel een paar vettige lokken voorkomen, maar over het algemeen heb ik hier geen problemen mee. Ik weet ook niet wat het geeft als je dit elke dag gebruikt, want ik gebruik hem  gemiddeld maar twee keer per week, op de dagen dat ik mijn haar stijl.

Ik vind deze l’Oreal Elsève serum zeker een aanrader als je op zoek bent naar een product om je haartopjes te herstellen. Je haar ziet er niet alleen gezonder uit, maar het voelt ook lichter en minder pluizig aan. En ja hoor, mijn haar groeit nu ook terug. Dit komt natuurlijk niet geheel door dit product, maar ook doordat ik de stijltang nu liever mijd, maar ik geloof wel dat het hier een bijdrage toe geleverd heeft.

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.