Recensie: Nivea hydraterende dagcrème met aqua effect

Oké, het zou niet correct zijn om te zeggen dat ik een ochtendmens ben, maar anderzijds is zeggen dat ik een ochtendhumeur heb toch wel een beetje overdreven.  Ik verwoord mijn ochtendtoestand het liefste zelf als geen humeur, gewoon geen klank, geen beeld, gewoon niets. Deze toestand verbetert er niet bepaald op wanneer ik geconfronteerd wordt met de spiegel. Mijn gezicht is ’s ochtends namelijk erg vaal en vlekkerig, een echte ‘net uit bed look’.

Gelukkig heb ik sinds enkele jaren het middeltje gevonden om mijn gezicht en humeur in de ochtend op te krikken: Nivea hydraterende dagcrème met aqua effect!

Ik had in eerste instantie gekozen voor de Nivea dagcrème als eerste dagcrèmepje omdat hij erg budgetvriendelijk is en omdat nivea gekend is voor haar speciale jongerenlijn.  Ondertussen ben ik de ‘eerste dagcrème’ fase voorbij, maar blijf ik wel trouw aan mijn nivea tube. Sterker nog, ik durf mijn crèmepje zelfs niet meer achterwege te laten.

Ik vind de structuur van de crème heel aangenaam, ze is zacht en wrijft goed open.  Verder is ze niet te vettig en trekt snel in. Na het goed uitwrijven krijg je meteen een verhelderend effect. De crème geeft kleur en levendigheid aan je gezicht. De crème belooft je een 24 uur hydratatie en frisse huid en komt deze belofte zonder twijfel na.

De crème benadrukt geen speciale toevoegingen van bestanddelen waarvan toch niemand weet wat het is of wat het doet. in tegendeel, ze wordt gekenmerkt door eenvoud. Ze doet wat ze moet doen, zonder meer. Dit vind ik toch wel een goede basis voor een jong gezicht.

En als ik dan toch één minpuntje moet vermelden dan is het dat ik de vorige tube aangenamer vond omdat ze zachter was. Maar bon, dit is duidelijk geen overtuigend argument om voor een ander merk te kiezen.

nivea dagcrume

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.