Kapseltrends winter 2014

Niet alleen je kledij moet tegenwoordig trendy en modieus zijn, ook de kapsels moeten mee met hun tijd! Daarom zet ik even de hippe trends voor deze winter op een rijtje:

1. De rechte pony

Ik heb geluk, want mijn froefroetje kan nog mee deze winter. Vooral in zijn XXL versie is deze pony erg trendy. Misschien wel een beetje vervelend om in model te houden tijdens de winderige en vochtige winterdagen, maar gelukkig kunnen jullie daarvoor terugvallen op mijn tips en ervaring! Voordeel van deze look is dat het zowel bij stijl haar als bij losse krullen goed staat. En bovendien kun je je pony altijd een dagje wegspelden als je er even genoeg van hebt.

kapsel 20141

2. natuurlijke haarkleuren

Qua kleur zien we vooral de typische warme winterkleuren op de catwalk: bruintinten, zoals koffie of kastanje ofwel donkerrode tinten. Deze trend zien we ook in de typische ombré van deze zomer, die nu plaats maakt voor de sombré. Het concept blijft hetzelfde, maar er wordt gewerkt met warmere tinten, geen asblond meer, maar goudblond bijvoorbeeld. Het is belangrijk dat je haarkleur nuances vertoont, een natuurlijk uitziende look is het streefdoel.

kapsel 20142

3.  nonchalante krullen

De nonchalante krullenbos, zoals we die kennen bij de Olson-zusjes is ook nog steeds een blijver. Je hoeft je niet meer blind te staren op elk krulletje of golfje dat je in je haren observeert, want nonchalantie is in. Bovendien is dit kapsel ook supergemakkelijk in onderhoud, want je kunt het zelfs beter gewoon niet kammen!

kapsel20143

4. speciale paardenstaarten

Het zat er deze zomer ook al in: de paardenstaart in alle vormen en formaten, met vlechtjes, zonder vlechtjes, hoe complexer het eruit ziet hoe beter. Begin alvast maar te oefenen, want ook deze winter wordt het er niet simpeler op. We zullen de komende maanden wel eerder een terugkeer zien van de strakke paardenstaarten. Ik heb hieronder een aantal voorbeelden geplaatst van speciale paardenstaarten. De bijhorende instructies, dat laat ik aan een andere blogster over 😉

kapsel 20145kapsel 20146

kapsel 20147

5. Kies een kapsel dat bij je past! Dit is een belangrijke regel om in het achterhoofd te houden. Een kapsel kan erg mooi staan bij iemand anders, maar dat wil niet zeggen dat het voor jou ook een succes zal zijn. Hou rekening met de vorm van je gezicht en het advies van de kapper, want een kapsel is niet iets wat je zoals je kledij elke dag kunt veranderen. Bovendien bepaalt je kapsel voor een groot deel je uiterlijk, het kan hierbij dus wel leuk zijn om alle trends op te volgen, maar verlies daarin jezelf niet!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.