How to wear fluffy

Een tijdje geleden introduceerde ik de fluffy slippers. Hoewel we nu van een nazomer genieten, kom ik toch met mijn blote tenen niet meer buiten. Maar gelukkig is fluffy ondertussen in heel wat kledingstukken en accessoires terug te vinden: truien, jassen, sneakers, handtassen en tot grote ergernis van mijn verloofde ook in smartphonehoesjes (en ik ben er stiekem reuzefan van 😉 )

Truien

Fluffy truien waren enkele winters geleden al erg in. Ze zijn dan ook een geschenk in de winter: lekker, warm en knus. Het enige verschil is dat de fluffy anders is. Daar waar het enkele winters geleden eerder gebreide fluffy was, is het nu eerder teddybeerfluffy (HAHA, is dat verstaanbaar?). Deze winter zie je ze veel in roze (dit wordt een van de topkleurtjes deze winter), gaande van zacht pastelroze tot donker (gordijn)roze. Roze combineert natuurlijk uitstekend met de echte winterkleuren zoals donkergrijs en zwart. Roze is natuurlijk ook de perfecte kleur om dit soort truien een maximaal knuffelgehalte te geven! Geen fan van roze, de klassieke kleuren, zoals zwart en wit zijn er natuurlijk ook nog.

fluf2fluf3fluf4

Jassen

Nieuw deze winter zijn de fluffy jassen. De jassen hebben geen teddyfluffy, maar nog een ander soort, eerder fluffy met lange haren of in sliertjes ;p (we hebben dringend meer woorden nodig om fluffy te beschrijven). Je snapt het wel als je de eerste foto bekijkt. Ga je voor een fluffy jas, blijf dan niet in de brave grijze en zwarte kleuren, maar ga voor dé 2017 kleuren. Dat is ten eerste roze (again), donkergroenblauw en bordeaux. Combineren met zwart en donkergrijs kan en moet natuurlijk wel.

fluf6fluf7fluf11

Sneakers

Fluffy sneakers kennen we al sinds deze zomer. Toen zag je namelijk hier en daar de sneakers met konijnestaartjes verschijnen. Heel schattig natuurlijk, maar is het ook echt draagbaar? Ik heb ze zelf niet durven kopen, maar in het fluffy aanbod voor sneakers dat er vandaag is zal ik wel mijn zin vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld ook stukjes fluffy om onder je veter te steken of sneakers met enkel een stukje fluffy aan de hiel. Deze fluffy accentjes zijn natuurlijk ideaal om je favoriete (en mijn favoriete) paar witte sneakers in een winterjasje te steken en dus het hele jaar door te dragen. Qua kleuren? Tjah, een witte sneaker vraagt gewoon om roze fluffy.

fluf9fluf10fluf12

Accessoires

Maar de fluffy accessoires zijn gewoon het schattigst van allemaal. Ten eerste zijn er fluffy handtasjes in opnieuw roze (maar ook andere kleuren hoor). Ze zijn toch ideaal om je outfit helemaal winterproof te maken! Ten tweede zijn er de fluffy smartphone hoesjes. Die vind je in alle kleuren en ze zijn gewoon zalig! Extra voordelig ook dat je gsm zacht valt, als hij valt. Klein detail: let er wel op dat het gaatje voor de camera groot genoeg is, anders staat fluffy ook op al je foto’s ;-). En voor wie helemaal over de top wil gaan zijn er natuurlijk de exemplaartjes met oortjes en staartjes (so cute :p )

fluf8fluf15fluf16fluf17

bronnen bij de foto’s

http://www.peopleandstyles.com/how-to-wear-sport-lux-daily-outfit-wang-white-sneakers/

https://www.justthedesign.com/it-has-to-be-warm-furry-or-fuzzy-for-autumn/

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.