Donderdag 19 september: girly girl

Daarnet had ik een hels dilemma voor mijn kleerkast: panty’s of niet? Ik vind dit elk jaar opnieuw een van de moeilijkste beslissingen: vanaf wanneer kan je panty’s aantrekken? Half september lijkt me op zich een beetje vroeg, maar aan de andere kant heb ik al verschillende mensen gezien die hun tweede beenhuid al uit de kast haalden. Panty’s creëren eigenlijk meteen een erg winterse look vind ik, hoewel je ze in het putje van de winter dan weer niet aankunt omdat het te koud is. Nu ja ik ben begonnen met panty’s aan te trekken en toen zag ik de zon door het raam komen en dacht ik: ach het is toch nog te vroeg en heb ik voor een broek gekozen. Waarschijnlijk probeer ik het morgen opnieuw…

Na veel wikken wegen is het geheel uitgedraaid op een typische girl look. Daar draagt in eerste instantie de roze kleur van het truitje toe bij. Door de gaatjes in de stof heeft het een beetje de uitstraling van kant, waardoor het erg verfijnd lijkt. Ik heb het truitje nog niet vaak aangehad omdat de vele gaatjes het nogal frisjes maken. Het is eigenlijk wel handiger om bij dit soort truitjes te testen of je er een basic met lange mouwen kunt onder dragen voor de warmte. Ik had dit niet getest en bijgevolg lukt het ook niet, waardoor ik het nog niet vaak heb aangehad.

Ik wou dit roze truitje dus combineren op een kaki rokje met panty’s, maar toen ben ik van gedachten veranderd en werd het een zwarte broek. Simpel, maar wel oké vind ik. Om extra bij te dragen aan mijn brave girly look heb ik iets nieuws geprobeerd met mijn haar: ik heb twee plukjes van vooraan genomen, die rond gedraaid en achteraan vast gestoken. Vlechtjes, krulletjes en speldjes zijn ideaal om het braafheidsgehalte op te krikken!

P1010072

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.