Vrijdag 20 september: herfstcoupé

Jaja een nieuwe coupe en een nieuwe tenue! Na een nachtje woelen heb ik uiteindelijk beslist om toch eens een nieuwe froefroetje uit te proberen en voilla jullie zijn getuige van het resultaat. Mijn inspiratie haalde ik uit de Flair. Het is al een tijdje mode van een rechte pony, maar ik durfde de stap niet aan omdat ik bang was dat je er weinig mee kon doen. Het artikel in Flair over 1 pony, 8 looks was het duwtje in de rug dat ik nodig had. De kapster had me gewaarschuwd dat mijn pony niet zou vallen zoals in het boekske (wat natuurlijk niet verwonderlijk is) omdat ik teveel lastige weerborstels heb. En ze had gelijk, al ben ik wel tevreden over het resultaat. Als tip stond er in de Flair vermeldt dat droogshampoo een hulpmiddeltje kan zijn om je froefroe in model te houden, dat zal ik zeker nog eens uittesten!

Het groene bloesje is een nieuwe aankoop sinds het shoppingmiddagje met mijn oma. Donkergroen is reeds sinds vorig jaar een nieuw modekleur voor de herfst en winter en  combineert mooi bij oranje en bordeaux met als resultaat een echte najaarslook. En dit heb ik hier ook toegepast door een oranje truitje erop te dragen. Het bloesje is verder niet alleen modieus omwille van de kleur, maar natuurlijk ook de kanten afwerking maakt het hot en vrouwelijk.

Dit alles samen op een jeans maakt het geheel niet overdadig, waardoor het wel een vrijetijdslook blijft. Te korte benen en bijgevolg een te lange jeans zijn tegenwoordig geen probleem meer, want opgerolde pijpen blijven nog steeds in en zijn zelfs een goed hulpmiddeltje om het geheel van je donkere jeans te doorbreken.

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.