How to wear marsala

Marsala werd uitgeroepen tot dé kleur van 2015 en mag dan ook niet ontbreken in jouw kleerkast! Daar zijn tal van redenen voor te geven: de kleur creëert warmte en romantiek, staat mooi bij elke vrouw en past zich aan naar elk seizoen. Bloezen, broeken, schoenen, handtassen of sjaals, sla gauw je slag en leer hier om deze kleur optimaal tot zijn recht te laten komen 😉


Marsala en zwart

Met marsala als dé kleur voor 2015 is de marsala-zwart-combi dé outfit voor deze winter. Deze combinatie is winters, warm, klassevol, romantisch en niet te vergeten, trendy. Schrik er niet voor terug om all the way marsala te gaan in de vorm van een jumpsuit (nog zo’n toppertje dat deze winter nog erg in blijft) of jurkje met zwarte leren of blazer afwerking. Op dagen waar het zonnetje wel van de partij is, is het een leuk idee de outfit een beetje op te vrolijken door een wit accent toe te voegen.


Marsala en luipaard

Marsala en luipaardprint worden wel eens benoemd als een match made in haven en dat is te wijten aan de leuke, ‘herfstige’ kleurencombinatie. Marsala en camel staan sowieso al erg leuk, maar met toevoeging van een leuk printje creëer je meteen een coole outfit waarmee de druilerige herfstdagen kunt opvrolijken.  De regels voor het dragen van luipaardprint klinken waarschijnlijk ondertussen al bekend in de oren: overdrijf niet, kies voor één accentstuk.


Marsala en roze

Marsale en roze is misschien niet meteen een combinatie die spontaan bij je opkomt, maar toch zeker het proberen waard! Zacht, babyroze past perfect bij het marsalakleurenpakket en heeft de gave om de kleur op te frissen. Bovendien geeft de kleur een extra vrouwelijke touch aan je outfit. Om het helemaal gewaagd te maken kan je opteren voor een volledige outfit in verschillende tinten bordeaux en roze. Kies hierbij dan wel voor verschillende materialen zodat het niet lijkt alsof je een tenuetje in dezelfde kleur hebt proberen samen te stellen, maar dan zonder succes 😉Voor vragen, advies of leuke ideetjes: lunefashion@outlook.com

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.