How to wear: vleermuismouwen

We kennen ze vast allemaal uit onze kindertijd, die vreemde wijde mouwen, ook wel vleermuismouwen genoemd. Maar wat je toen vreemd en al zeker niet modieus vond, zal deze zomer een van de dikste trends worden, de vleermuismouwen zijn namelijk ontwaakt ;-). Let wel, de ene vleermuismouw is de andere niet, daarom is het belangrijk om zorgvuldig met deze trend om te gaan, zodat we niet opnieuw belanden in die jaren 90 trend die eigenlijk vooral een ‘ik-weet-niet-wat-gedaan-met-de –overschot-van-de-stof-trend’ werd. Lees even mee hoe je dit aanpakt!

Wit

Zoals ik al zei, komen vleermuismouwen neer op een grote hoeveelheid opeengehoopte stof. Het is dan ook belangrijk je medemens niet te overvallen door deze stof in een knalkleur te kiezen. Kies liever voor neutrale kleuren, zoals wit, beige of lichtblauw. De winkels hangen vol met witte exemplaren afgewerkt met een kanten boordje hier en daar. Deze kleine details zullen heel belangrijk worden voor deze outfit. Ze brengen namelijk de elegantie aan die je brede mouwen missen.

 

Ga voor bloot

Ja hoor, je hoort het mij niet vaak zeggen, maar bij deze trend hoort bloot! Compenseer de grote hoeveelheid stof door te combineren met een kort shortje bijvoorbeeld. Nog beter echter is de combinatie met de off-shoulder trend! Deze combinatie is enorm vernieuwend en daarom ook supertrendy. kies je je off-shoulder tof met vleermuismouwen dan nog eens in een tropisch motiefje, dan heb je ineens drie trends in één kledingstuk!

 

 

Ga voor aansluitend

Omwille van dezelfde reden als waarom je voor bloot moet gaan, dien je ook voor aansluitende onderstukken te gaan. Ze creëren de vrouwelijkheid en elegantie die deze trend nodig heeft. Combineer met een aansluitende jeans bijvoorbeeld. Wil je een kleedje, kies er dan eentje met een touwtje dat je taille in de verf zet bijvoorbeeld. En vergeet opnieuw die kanten afwerking niet.

 

 

 

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.