Mijn maart-aankopen

De maand is alweer om, dus tijd voor een nieuw overzicht van mijn aankopen in maart:

 1. Dit leuke bloesje kon ik gewoonweg niet laten hangen, want het bevat drie zomertrends inéén! Ten eerste is er de lichte linnen-achtige stof. De bloesjes komen namelijk terug, maar dan in de linnen variant, lekker licht en luchtig dus. Ten tweede is er de jeansachtige blauwe kleur. Deze kleur zie je overal deze zomer, zowel effen, als met een streepje of ander patroontje. Als je een linnen bloesje wil kopen, vind ik het zeker een aanrader om voor deze kleur te gaan aangezien het perfect past bij het zomerse effect dat linnen creëert. Ten derde is er het kraagje. Deze lage, rechtopstaande kraagjes komen namelijk terug en dit zowel voor mannen als voor vrouwen. Het is een beetje wennen aan deze retrolook. Je kan het kraagje dan ook gewoon lekker wijd laten open staan als je er nog niet klaar voor bent (ja dat doe ik ook 😉 )
 2. Ik kan maar niet genoeg krijgen van dat leuke kobaltblauw! Het bloesje in deze kleur met de afwerking met kleine gouden knoopjes zal dan ook een echt trendstuk worden deze zomer. Zoals eerder te lezen viel over dit nieuwe kleurtje, valt het uitstekend te combineren met andere zomerse kleurtjes zoals geel, wit en oranje (zie http://lunefashion.com/2016/02/15/how-to-wear-cobalt-blue/), maar daar vind ik het nu nog ietsje te vroeg voor. Voorlopig beperk ik met tot de ‘tussenseizoencombinatie’ met camel.
 3. Zomerjurkjes, ja ik heb er een zwak voor en zeker die van H&M. Hun budgetvriendelijke zomerjurkjes laten namelijk toe om er voor elke dag van de week een andere te kopen. Helaas is het nu nog te vroeg en zal dit jurkje nog even in mijn kast moeten blijven.
 4. Ik weet niet of je het al doorhad, maar ik ben een fan van basics. Basics zijn dan ook de basis (zoals het woord het zegt) van een fashionable kleerkast. Je kunt er alle kanten mee uit en je kunt er alle trends op uitproberen. Dit oranje jurkje is er zo eentje. Het staat erg leuk in de zomer door het fleurige kleurtje in combinatie met een wit blazer en leuke opvallende oorbellen. Maar ik kan het ook gerust nu al aan met een bruine panty en beige gebreid vest en afgewerkt met een leuke gouden ketting. En dit zijn slechts twee van de opties…
 5. Een jacquard jasje, ik droomde er al een tijdje van, maar was bang voor de grote hap die deze zou nemen uit mijn maandbudget. Gelukkig is er Flair, die kwam opdagen met die bonnen van 20,30 en 40 procent korting op de hele Vero Moda winkel (en dat is heel wat in Antwerpen). Het ideale moment dus om mijn jasje in te slaan.
 6. Een deftig zwart gilet, daar was ik al een tijdje naar op zoek. Ik ben namelijk een enorme fan van blazers, maar soms oogt dat nét te deftig, dus wou ik iets dat meer was dan een simpele gilet, maar minder dan een blazer en dat heb ik hier gevonden.
 7. En hier is dan de tweede basic van de maand, het rode kleedje. Rood is een kleur die zelfvertrouwen uitstraalt, ik kies dus graag voor die kleur wanneer ik presentaties moet geven en aangezien dit er steeds meer worden, zal ik mijn rode garderobe moeten uitbreiden, bij deze 😉

 

 1. Jeansblauw bloesje: H&M: 14.99 euro
 2. Kobaltblauw bloesje: H&M: 14.99 euro
 3. Zomerjurkje met bloemetjes: H&M: 9.99 euro
 4. Oranje jurk: Zara: 12.95 euro
 5. Jacquard jasje ONLY: Vero Moda, normaal 49.95 euro, maar met Flair bon 30 euro
 6. Zwart gilet ONLY: Vero Moda, normaal 26.95 euro, maar met Flair bon: 17 euro
 7. Rode klokjurk: Zara: 12.95 euro

TOTAAL: 112.87 euro

maart aankopen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.