How to wear Hunter boots

België is aanbeland in haar regenseizoen, maar dit jaar hebben we geluk, want de Hunter regenlaarsjes zijn erg trendy! Je zou zowat verlangen totdat het eens regent en je deze ‘gummy’ botjes uit de kast kan halen ;-). Plastic botten staan al eeuwenlang gelijk aan een niet stylishe en dus te vermijden look, maar daar maken we nu komaf mee. De Hunter boots maken je outfit speels, kleurrijk en niet te vergeten, ze garanderen je droge voeten! Met deze tips ga je trendy aan de slag met je plastieken botjes in elk seizoen.

 

In de winter

Een regenachtige en ook nog eens koude dag? Ga voor een lange broek met dikke sokken en je Hunter boots. Laat je sokken gerust boven de rand van je botjes uitkomen, dit compenseert de ruimte rondom je been en toont aan dat je aandacht hebt voor details. Als je iemand bent die in de winter graag kiest voor de donkere (grauwe) kleuren zoals zwart en grijs, kies dan bewust voor een paar fleurige plasieken botjes. De paarse en rode exemplaren doen het bijvoorbeeld erg goed. Laat de botjes gerust de statement van je outfit zijn. Als je hier echter onzeker over bent, kan je ook elders in je outfit nog een rood tintje verwerken, bijvoorbeeld in je geruite sjaal 🙂

 

In de zomer

Wie dacht dat plasieken regenbotjes enkel dienen voor de winter, zit goed fout! We weten allemaal dat ballerina’s bij regenweer alles behalve aangenaam zijn 😉 Deze boots zijn de oplossing, want met hun fleurige kleurtjes steken ze helemaal niet af in de zomer en kan je ze gerust met blote benen aan! Neem nog een leuke parapluutje bij de hand en je look is een en al vrolijkheid op een druilerige dag. Je maakt er niet alleen jezelf, maar ook de mensen rondom je mee blij 😀

 

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.