How to wear: rokjes in de winter

Draag jij enkel rokjes in de zomer? Breng daar dan nu verandering in, want rokjes in de winter zijn stylish, vrouwelijk en met de tips die hieronder volgen ook warm!

 

Met een dikke sjaal

Velen maken de combinatie tussen een dikke oversized sjaal en een dun zwierig rokje niet omwille van het contrast tussen beiden. Laat dat nu net de reden zijn waarom je deze combinatie juist wel moet maken! Aarzel dus zeker niet om je rokje een winterse toetst te geven door je dikke sjaal boven te halen. Een ruitjes-plaid bijvoorbeeld fleurt een simpel zwart rokje op. Maar ook bij een schattig rokje met bloemetjes of kant bijvoorbeeld kan je met je dikke sjaal terecht en vorm je op die manier een retro look.

 

Over knee boots

In een van mijn vorige posts kon je reeds leren hoe je deze trendy boots deze winter het best kunt dragen. Een winters rokje zit daar zeker bij, want het grootste gedeelte van de blote benen wordt eigenlijk toch warm gehouden door de hoge boots. Velen dragen bij dit soort combinatie zelfs geen panties, maar in echt winters weer zou ik dit toch afraden. Panties met een printje kunnen met een effen rokje en hoge boots net heel goed tot hun recht komen.

 

Laagjes

Ja hier ben ik weer met de laagjestheorie. Het is en blijft een heel efficiënte strategie om warmte én mode te creëren. Draag bovenop je rokje dus een warm effen truitje, leuk bloesje en dikke cardigan. Ook heel leuk tegenwoordig is de dikke trui onder een blazer; gekleed, maar dan toch ook weer niet. Werk ook hier gerust af met je dikke sjaal. Het geheel mag er lekker knus uitzien, waar daar draait de winter toch om? 😉

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.