Zondag 22 september: cowboygirl

Het weer lijkt zich stilaan terug een beetje te herstellen tot een aangename nazomer. Dit is niet eenvoudig op kledinggebied, want nu terug je felle kleuren en lichtje stofjes bovenhalen doet ietwat vreemd aan. Daarom moet je op zoek naar een tussenweg, een donkere jeans in combinatie met wat fleurigs bovenaan is hier een voorbeeld van.

Dit was mijn achterliggende redenering toen ik daarnet deze kleding koos Het bloesje bevat vele kleurtjes die zowel donker als fleurig zijn. Om het nog niet te winters te maken heb ik de mouwtjes opgerold, waardoor er een ideaal tussenseizoenslook ontstaat. Net zoals de donkere jeans moet elke vrouw zich deze herfst/winter een houthakkershemdje aanschaffen. Het mijne is er reeds ééntje uit de collectie van vorig jaar toen de vrouwelijke houthaksters heel voorzichtjes hun intrede deden, maar dit najaar is ‘bos’ gewoon het kernwoord! Dat gaat dan niet alleen over de losse houthakkershemdjes, maar ook de donkergroene kleur, de stevige veterschoenen en dikke kabeltruien. Deze laatste kan je beter meteen samen met je geruit hemdje aankopen, want samen zijn ze superhot! Je kiest het best voor een dikke kabeltrui met ronde hals waar de col van je hemdje mooi uitkomt. Niet alleen de ruitjeshemdjes worden hieronder gedragen ook de jeanshemdjes staan beeldig onder een kabeltrui. Meiden, je weet dus wat te kopen tegen de winter!

Als afwerking onder deze look horen een paar stoere enkellaarsjes, het liefst in een donkerbruine kleur. Hierdoor kan de ‘houthakster’ gedeeltelijk plaats maken voor de cowboygirl, al liggen die twee niet zo ver uit elkaar ;-). Ik heb dit soort enkellaarsjes wel, maar die staan voorlopig nog ergens diep in de winterkast, waardoor ze niet op de foto konden, maar je krijgt ze nog wel te zien en dan herinner ik je nog wel eens aan deze cowboy-houthakker look.

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.