Maandag 23 september: back to school

Ook mijn back to school dag is een feit L en dit betekent dat de foto’s vanaf nu ook in een nieuw decor getrokken zullen worden, namelijk mijn kot. Maar dit betekent ook dat ik het opnieuw druk zal krijgen (natuurlijk niet vanaf de eerste weken), maar niet getreurd want ik heb je beloofd zoveel mogelijk blogposten te brengen en die belofte hou ik nog steeds!

Nu is het je misschien al opgevallen van toen ik nog ging werken, dat ik eigenlijk twee verschillende kledingstijlen heb. Dit is het gevolg van het feit dat ik in twee delen van België verblijf: Leuven en Roeselare. Vrouwen in West-Vlaanderen in het algemeen zijn behoorlijk uitgedost, ze houden van netjes opgeklede en dure kledij. Dit noem ik de ‘classic chic stijl’, dit houdt in: klassieke kleuren, hoge hakjes, blinkende juwelen en een net-van-de-kapper-coupe. Deze stijl hanteer ik als ik in Roeselare uitga, omdat het hier gewoon past. In Leuven daarentegen past dit niet en dit heeft de stad natuurlijk te danken aan haar reputatie als studentenstad. Studeren staat dan gelijk aan loshangende truien, makkelijke schoenen en warrige kapsels, zo ongeveer net het tegenovergestelde van de classic chic look. Hiervoor gebruik ik de benaming ‘lazy student style’. Concreet betekent dit dus dat ik op vrijdag en maandag een metamorfose moet ondergaan ;-).

Voor mijn eerste dag ‘lazy student’ dag heb ik het uitermate simpel gehouden. Omdat easy past bij lazy heb ik voor mijn easy stretch jeans gekozen met een loshangend wit basic truitje. Om het geheel toch wat kleur en uitstraling te geven heb ik het afgewerkt met mijn favosjaal die bovendien toch de herfsttoets intact houdt. Kleding kiezen hoeft dus niet steeds ingewikkeld te zijn!

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.