Donderdag 5 september: hot girl

Vandaag was het de warmste 5 september sinds 1962. Dat betekent dus dat het heel erg warm was en dat betekent ook dat het op het kantoor waar ik werk verstikkend warm is. Een dag als deze vereist dus een zweetproof outfit.

Het zwarte shortje heb ik sinds kort herontdekt in mijn kast. Het is handig omdat het losjes zit en een shortje is én het is keurig omwille van de stof en de plooitjes die mijn mama erin strijkt. Verder is het ook handig omdat het een modelletje waarbij je zowel een truitje in de broek als erboven kunt doen. Hier heb ik eigenlijk voor beide opties tegelijk gekozen, want mijn bloesje zit er langs voren niet in en langs achteren wel. En dit heeft wel degelijk een reden: Ik hou van losse bloesjes, maar wat ik niet begrijp is waarom men die altijd zo lang maakt langs achteren. Ik zit nogal vaak verveeld met die lange sleep en het makkelijkste is om hem dan gewoon in je broek of rok te stoppen.

Ik heb dit bloesje speciaal gekozen met het oog op de warme dag. Ik heb namelijk vaak het probleem dat mijn buik nogal gaat zweten en als je dan spannende kledij draagt krijg je met onsmakelijke strepen te maken. Om dit te vermijden kies ik dan een aansluitende topje om dergelijke zweetlozingen op te vangen met een los bloesje erover en voilà niemand merkt dat je het warm hebt J. Bovendien hou ik van het zomerse kleurtje, dat btw niet oranje is, zoals het op de foto lijkt, maar wel roze. De strik en frulletjes geven het bloesje iets extra wat het deftiger en dus geschikt voor op kantoor maakt.

Verder heb ik ook de Ultra Doux droogshampoo deze morgen gebruikt. Ik heb vooral het haar boven mijn oren met de vloeistof besprenkeld omdat dit de plaats is waar je het eerst en vooral vettig haar ziet, vooral als je je haar in een staart of dot doet. Eerlijk gezegd ben ik opnieuw erg tevreden over het resultaat. De vettige haartjes zien er werkelijk terug schoner uit. Ultra doux: je scoort punten!

P1010026

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.