Vrijdag 6 september: 3 tinten grijs

Vandaag, weinig nieuws onder de zon, of beter onder de regen. Mijn outfit van vandaag is er namelijk eentje waarmee je al eerder kennis gemaakt hebt. Ik heb je eerder al verteld waarom is van dit rokje houd. De vorige keer had ik het gecombineerd met wit, maar toen ik vanochtend uit het raam keek, leek zwart me geschikter voor vandaag. Zwart brengt natuurlijk meteen iets meer een wintertoon aan, maar omwille van de vele kleurschakeringen van het rokje, gaat het er ook perfect mee samen.

De ochtenden worden reeds kouder, dus voorzie ik tegenwoordig een truitje. Ik ben een enorme fan van dergelijke gilletjes en heb ze dan ook in verscheidene kleuren. Ik vind ze handig omdat je ze kan laten open hangen, daardoor zijn ze makkelijk aan en uit te trekken, maar ze verbergen ook niet je volledige outfit die je eronder hebt. Dit betekent dat je er nog perfect een T-shirt met print kan onder dragen. En als je dan toch te koud hebt kun je ze nog steeds dicht knopen.

Voor mijn haar toon ik je vandaag iets nieuws: de poshpaardenstraart. Het is reeds een tijdje dat deze staart opduikt op de catwalk en ook Serena uit Gossip girl lijkt er fan van te zijn. Het idee is zeer eenvoudig en toch biedt het iets extra aan je gewone staart. In het begin had ik steeds het probleem dat mijn poshpaardenstaart niet bleef zitten, maar nu lijkt het beter te gaan. Dit komt denk ik omdat ik het plukje haar dat ik rond de staart draai eerst een beetje toupeer om vervolgens vast te maken met een nieuw speldje van Kruidvat.

P1010033 P1010034

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.