Zaterdag 7 september: lazy Saturday

Vandaag is het weekend en daar ga ik dubbel en dik van genieten! Concreet betekent dat een dagje in de zetel met de flair of een lekker romannetje, misschien hoogstens een tripje naar de H&M, maar daar blijft het dan wel bij. Maar ook dit soort dagen wil ik in stijl doorbrengen, een gemakkelijke stijl wel te verstaan.

Om de zetel te trosteren heb ik opnieuw mijn supergemakkelijke stretch jeansbroek uitgehaald. Velen onder jullie zouden misschien niet voor jeans kiezen als een vlotte beweeglijkheid gewenst is, maar een stretch jeansbroek is iets helemaal anders. Het voelt net zo goed aan als een trainingsbroek, maar ziet er wel stukken deftiger uit. Let wel op als je strechbroeken koop, want die zetten enorm uit. Eigenlijk moet je ze te klein kopen, dan zullen ze perfect passen nadat je ze een halve dag aanhebt. Het vervelende is wel om de eerste keer dit soort broek aantrekken nadat hij gewassen is, want dan wordt het wringen, maar na een paar uur voel je er niets meer van J

Het truitje is een van de typische comfortabele en wijde studententruitjes. Leuven hangt hier vol mee! De halflange mouw heb ik gekozen voor dit soort dagen waarop het onduidelijk is of het nu warm of koud gaat worden. De kleur is op de foto opnieuw niet duidelijk. Het is een van de weinige fluostukken die ik in mijn kast heb hangen. Ik ben niet volledig into fluo, meestal hou ik het slechts bij een accentje zoals een riempje of oorbellen, maar dit truitje in felroze vond ik wel kunnen. Het is niet te fel, maar geeft wel een zomers gevoel. Als je kiest voor fluo raad ik aan verder niet teveel tirlantijntjes of andere kleuren te gebruiken, want je valt zo al genoeg op. Vandaar dat mijn outfit verder erg basic en simpel is.P1010037

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.