Maandag 9 september: druilerige maandag

Ik heb een poging gedaan om de zon te laten terugkeren… helaas, zonder veel resultaat. Zelfs op dit soort druiligere dagen vind ik het jammer om jezelf helemaal te verliezen in een donkere outfit, want zo een depressieve uitstraling in combinatie met het feit dat het maandag is, daar wordt je gewoon ongelukkig van! Niet doen dus! Het is nog maar begin september, je kan gerust nog je vrolijke kleurtjes aantrekken. En dat heb ik dan ook gedaan.

Voor de verandering ben ik als basisstuk met mijn easy jeans begonnen. Dit soort donkere jeans zou elke vrouw eigenlijk in haar kast moeten hebben. De reden daarvoor is dat je hem gewoon het hele jaar door aankan: afhankelijk van wat je erop aantrekt, past hij zowel op een doorsnee dag in de winter als op een koude dag in de zomer. En bovendien is een donkerblauwe jeans een klassiekertje dat steeds in de mode zal blijven. Het is een goede investering, zou je kunnen zeggen J

Je weet ondertussen al dat de kleurkwaliteit van mijn foto’s niet optimaal is, maar deze keer is het bloesje echt oranje. Het is een ideaal tussenseizoensbloesje omdat je de mouwtjes ofwel lang kunt dragen ofwel kunt oprollen tot driekwart. Ik hoef je niet meer uit te leggen dat dit mijn favo sjaal is en dat hij niet kan ontbreken op een zomers outfitje als dit.

Niet alleen de zon is verdwenen ook de temperaturen zijn getuimeld, dus voorzie ik vanaf nu ook een truitje. De sjaal en het bloesje zijn al behoorlijk fel en opvallend, dus voor truitje kies je dan beter voor een ietwat neutralere kleur. Beige of zwart zijn in dit geval steeds goede opties.

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.