Even een update

Je weet het of je weet het niet, maar momenteel zijn wij op huwelijksreis in AustraliĆ«! Dat betekent natuurlijk dat Fashion Emergency een tijdje niet meer zal bloggen, want ik kan natuurlijk moeilijk advies geven voor de herfst terwijl ik zelf volop in het zomerseizoen zit (niet om jullie jaloers te maken ofzo hoor šŸ˜‰ ). Vanaf november maak ik dit ruimschoots goed met de nieuwste wintertrends šŸ˜‰

Naast jullie jaloers maken met deze blogpost (dus toch šŸ˜‰ ), wil ik hier ook reeds aankondigen dat ik mijn reis ga gebruiken om concrete plannen te maken voor Fashion Emergency. Er zijn namelijk een aantal dingen die momenteel in opstart zitten en ik sta dan ook te poppelen om jullie hierover te vertellen. Er zullen een aantal dingen veranderen in de schema’s van de blogposts en er zullen vooral extra mogelijkheden komen voor fashionadvies. Wat en hoe allemaal, dat vertel ik jullie tot in de puntjes wanneer ik terug ben. Blijf dus zeker Fashion Emergency volgen!

Tot november!

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.