How to wear my BFF Chloé

Meet Chloé, mijn nieuwe BFF. Ze ziet er altijd elegant uit, helpt me om niet te veel spullen mee te sleuren, zorgt goed voor mijn telefoon en matcht tenslotte steeds met mijn outfits. De fashionista’s onder jullie hebben vast al door dat ik het over de Chloé handtas heb, de IT bags van het moment. Voor diegenen die haar nog niet kennen, schaaf je kennis maar gauw bij met het blogje hieronder! Ik ga voor jullie de twee populairste modellen bespreken.

Faye van Chloé

Dit modelletje vind ik het minst elegante modelletje van beiden. Dit maakt het uiteraard ook geschikt voor meiden die het liever wat stoerder houden, maar toch van designer handtassen houden. Je herkent deze handtas aan de grote cirkel en het kettinkje dat eraan hangt. Trendy kleuren voor de Faye van Chloé zijn donkerbruin en zwart. Deze handtas past perfect bij je dagelijkse outfits, bestaande uit jeans en wit. Vooral de donkerbruine versie komt mooi uit met jeans en wit. Het zwarte model kan je dan weer bij alle andere kleuren dragen. Deze handtas past perfect in een plaatje met sneakers, alsook een iets chiquere versie met hakken en blazer.

chloé5chloé6chloé7chloé8

Chloé Drew

Het tweede razend populaire model van Chloé is Drew. Het klinkt als de naam van een knappe, onmisbare man en daar is het eigenlijk wel mee te vergelijken ;-). Chloé Drew is een stuk eleganter en fijner afgewerkt. Hij is herkenbaar aan het typische slotje met kettingkje. Je ziet dit model in heel wat kleuren. Deze zomer deden vooral de pastelkleurtjes het goed, maar voor de winter zie ik hem ook vaak in zwart en rood opduiken. Drew mag iets feestelijker en eleganter gecombineerd worden dan het model hierboven. Daarmee bedoel ik niet dat je deze handtas enkel voor chique gelegenheden kan gebruiken. Je kan ze gerust dragen met je jeans en een nettere witte bloes of een boyfriend blazer of een hakje, alles wat zowat casual chic is. Probeer de fijne ketting van de handtas ook door te trekken in je juweeltjes.

chloé1chloé4

referenties bij foto’s

http://www.chictopia.com/Grey-Bag/info

What to Wear to a Summer Dinner Party

Chloe Crush: The Chloe Faye Bag

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.