How to wear the cute pink bag

Ik heb de laatste tijd een beetje last van ‘handtasprikkelingen’. Aangezien ik het thuis niet meer over handtassen mag hebben omdat ik anders riskeer dat er handtassen zullen verdwijnen ;), zal ik jullie even bestoken met die handtassenobsessie (jullie zullen het vast ook beter begrijpen dan mijn vriend). De eerste die aan de beurt is vandaag (ja er volgen er nog in toekomstige blogposts) is de schattige roze handtas. Die twee woorden, schattig en roze, zijn toch voldoende om verkocht te zijn? Toch niet? Kijk maar snel naar de foto’s!

 

De ene schattige roze handtas is de andere niet. Het kiezen van de juiste schattige roze handtas om aan de trend te voldoen vraagt dan ook enige voorkennis. Ten eerste kies je voor de juiste roze tint. Schattig slaat hier niet op babyroze, in tegendeel. Het roze van vandaag is fel, neigend naar het fushia roze. Ten tweede moet de handtas toch schattig zijn. Dat doe je door de juiste vorm en formaat te kiezen. Het meest voor de hand liggende is natuurlijk dat het gaat om een klein ‘schattig’ handtasje, toevallig ook mijn favorietje ;-). Maar schattig kan ook nog op andere manieren bijvoorbeeld doordat er kleine hangertjes in fruitvorm aanhangen of doordat er veel kleine zakjes aan zitten.

 

Nadat je de juiste handtas hebt gekozen, ga je die natuurlijk al even schattig gaan combineren. Roze is een opvallende kleur, je raakt er dus niet bij elke outfit mee weg. Het eerste kleurenpalet waarmee het wel steeds raak is, is met zwart en wit, in een combinatie of elk apart. Wit en roze zijn het ingrediënt voor een super zomerse outfit. De roze handtas doet dan vooral een toevoeging aan het zomerse gevoel dat er al is door het wit. Bij zwart is het net omgekeerd. De roze handtas maakt de outfit zomerser, maar ook meer fashionable. Het is duidelijk dat jij over die outfit nagedacht hebt (of dat je die tip natuurlijk op Lunefahsion gelezen hebt, dat kan ook 😉 ).

 

De tweede categorie van combies met een roze handtas is met print. Heel vaak worden deze tasjes gecombineerd met geometrische of abstracte prints, zoals ruitjes en streepjes, patronen die meestal uit twee kleuren bestaan en dan heel vaak zwart en wit. Maar je kan deze handtasjes ook met andere prints combineren, bijvoorbeeld een bloemenprint waar hetzelfde soort roze lichtjes in terugkomt, of een flamigoprint, zoals die nu zo populair zijn. Probeer echter niet om het roze superhard te laten terugkomen, kleine details zijn voldoende.

 

 

3 Comments on “How to wear the cute pink bag

  1. Pingback: Zelf een cute pink bag kopen: 10x inspiratie | lunefashion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: