Woensdag 4 september: girly outfit

Mijn outfit voor vandaag is eigenlijk heel simpel. Het bestaat namelijk slechts uit één kledingstuk: een kleedje. Een kanten kleedje, is dat niet waar elk klein meisje van droomt? Ik heb moeten wachten tot mijn twintigste om deze droom waar te maken!

We weten ondertussen al dat kant hotter dan hot is maar we weten ook dat een correcte combie een must is. Kant creëert natuurlijk een instant girly indruk. Het brengt de onschuldigheid van elk meisje hetzij terecht, hetzij niet terecht naar boven. Qua model heeft het kleedje een scheiding tussen de rok en het bovenstukje ter hoogte van de taille. Daarmee is het in staat brede heupen te verdoezelen en een smalle taille te benadrukken. Aangezien het volledig bestaat uit één kleur en één stof vraagt dit kleedje om een accentstuk, bij voorkeur een riempje om het geheel te doen ‘breken’. Met een riempje in bruintint kun je eigenlijk nooit misdoen, het past bij alles.

Mijn haar heb ik voor de hitte nog eens in een donutdot gedraaid. De kleine donut wilde niet mee werken deze ochtend: na twee mislukte pogingen heb ik terug de grote donut gebruikt. Ik denk dat het kwam doordat mijn haar al behoorlijk wild was. Om de girly trend verder te zetten, heb ik een bloemetje van dezelfde kleur als mijn jurk naast mijn dot gestoken. Ik wil opnieuw de nadruk leggen op dit soort accentjes, ze maken je outfit af!

P1010019

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.