Mijn april-aankopen

De maand april zit er alweer op, dus vandaag een blogje over mijn aankopen in april.

April is in eerste instantie een juweeltjesmaand geweest. Met dank aan Ellen van Créations d’elle  konden mijn mama en ik een leuke juweeltjesnamiddag organiseren en hier veel leuke aankoopjes aan over houden. Oorringen blijven nog steeds mijn zwak punt, ik heb er echt dozen vol! Terwijl ik anders altijd probeer te zoeken naar oorbellen in neutrale kleuren zodat ik deze erg veel kan dragen, heb ik mij deze maand toch maar eens aan wat meer kleur gewaagd, want ook al passen mijn ‘neutrale’ oorbellen bij alles, als je er teveel hebt, kan je ze uiteindelijk toch niet zo vaak aan doen, dus mijn nieuw motto is: kies je oorbellen met een bepaalde kledingstuk in gedachten en durf dus eens voor iets aparts te gaan! En dan zijn er nog de armbandjes. Vorige zomer was het heel erg mode van die zeer fijne minimalistische gouden armbandjes. Deze zitten er deze zomer ook zeker nog in, maar we zien ook de parels en vooral de bedeltjes terugkeren: kwastjes, plaatjes met leuke teksten of speciale parels, alles is leuk, zolang het maar aan je arm kan bengelen. Voor de armbandjes heb ik gekozen voor pastelroze, een van de topkleurtjes voor deze zomer en bovendien ook uiterst vrouwelijk. Wil je meer weten of de prijzen van deze juweeltjes, aarzel dan niet om conctact op te nemen met Ellen.

juweeltjesellenjuweeltjesnamiddag2

Het roze topje is een van mijn aankopen waar een nachtje overgegaan is. De meest eenvoudige reden daarvoor is dat ik die dag reeds een aantal stuks mee had en me het anders teveel leek voor één dag ;-). Dus sliep ik er nog een nachtje over. Mijn mama zei vroeger altijd: als je er de volgende dag eerste werk aan denkt, dan is het de moeite om het te gaan kopen en voila, hier is het dan. Het is erg basic, maar toch net dat tikkeltje meer qua afwerking.

Bovendien past deze kleur erg goed in het kleurenpalet voor deze zomer en met de lichtgrijze blazer die er dan ook maar meteen bij kocht. Ik ben een erge fan van blazers, maar betreur het telkens dat ze zoveel kosten. Ik koop ze dan ook enkel maar in solden, zo ongeveer twee per jaar dus waardoor ik nu ook reeds over een leuke collectie in heel wat verschillende kleurtjes beschik ;-). Erg leuk is ook de soepele stof van de blazer, waardoor die niet al te chic oogt, maar eerder onder de casual categorie valt. Dit soort blazers kunnen dan ook perfect gecombineerd worden met een eenvoudige t-shirt of topje eronder. De blazers in kostuum-stof ogen dan weer veel beter met een geklede bloes eronder en zijn eerder geschikt voor formelere gelegenheden.

De twee eenvoudige t-shirtjes zijn zowat de beste uiting van waarom ik van de zomer-collectie hou. Je kunt superveel van die kleine dingen kopen zonder een fortuin kwijt te zijn! Maar natuurlijk zou ik ze niet kopen als ik ze niet tof vond! Een t-shirt met strepen is gewoonweg onmisbaar deze zomer, net zoals alles eigenlijk wat ook maar een tikkeltje met marine te maken heeft: streepjes, ankers, rood, blauw, wit, mocassins… en mooi weer?

C&A is voor mij een herboren winkel. Vroeger ging ik er zelden kijken omdat ik hun aanbod niet in overeenstemming vond met de mode, maar de laatste maanden werd hier duidelijk goed aan geschroefd! Met dank aan de flair-bon op 23 april heb ik er mij dan ook meteen drie dingen aangeschaft. De combinatie van het kanten truitje met het bruine suède jasje is gewoon top! Het is vrouwelijk, casual, indie, trendy en een uitstekend voorbeeld van goede balans tussen vrouwelijk en stoer. Alles waar elke vrouw dus van droomt! Het topje heb ik er bij gekocht omdat het ook onder het jasje paste en daarmee perfect de indie stijl volgt. Om deze combinatie in goede balans af te werken is er dus wel nog nood aan een vrouwelijk element, ik denk bijvoorbeeld aan een combinatie met een shortje in de zomer.

En dan is er nog het witte wikkelrokje. De wikkelkledingstukken zijn een van de nieuwe trends voor deze zomer. Je vindt ze in truitjes, kleedjes, rokjes…. Eigenlijk was ik niet meteen van plan me er zo ééntje aan te schaffen, maar de trend gewoon even uit te proberen. Ik was namelijk afgeschrikt door het feit dat deze kledingstukken over het algemeen steeds erg aansluitend zijn en de vrouwelijke vormen erg in de verf zitten. Opmerkelijk genoeg vond ik dit net heel leuk aan dit kledingstuk. Op voorwaarde dat je het natuurlijk opnieuw gebalanceerd combineert. In dit geval betekent dat een combinatie met een los topje zoals het roze exemplaar.

aankopen april

  1. roze topje: H&M: 14,99 euro
  2. T-shirt met streepjes: normale prijs: 14,99 euro, in solden 7 euro
  3. T-shirt met opschrift: normale prijs: 14,99 euro, in solden 7 euro
  4. Topje: C&A: 12,50 euro
  5. Wit rokje: H&M: 19,99 euro
  6. Grijze blazer: H&M: normale prijs: 29,99 euro, in solden 20 euro
  7. Kanten truitje: C&A; 19,90 euro
  8. Suède vestje: C&A: 29,90 euro

Ziezo, dat was het voor deze maand!

 

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.