Must-have summeraccessoires

1. het haarbandje

Haarbandjes blijven het nog steeds beter doen dan de diadeempjes. Persoonlijk vind ik ze ook veel handiger, want ze zijn soepeler om te plaatsen en duwen minder. De echte toppertjes zijn bloemetjeshaarbandjes en de Aziatische bandjes. Je kunt ze in los haar dragen, maar dan het liefst bovenop je voorhoofd om een Indie-look te creëren ofwel in combinatie met een dotje als je het liever lekker cute houdt.

 

 

Foto 1: H&M: 4.99 euro ; foto 2: Bershka: 4.99 euro; foto 3: H&M: 9.99 euro

sieraden6

 

2. veeeeel armbandjes

De grootste nieuwkomer deze zomer zijn de zilveren, gouden en koperen ronde bandjes (ik weet niet hoe ze te benoemen, maar je ziet ze op de eerste foto van H&M, heeft iemand een idee hoe die heten? ). Ze staan erg mooi in combinatie met perlefienparels. Je kunt deze perlefienkraaltjes natuurlijk uit grootmoeders lade halen, maar mode zou mode niet zijn als er een licht andere variant deze eeuwenoude trend verstoten heeft. De pareltjes moeten om hip en jong te ogen namelijk wit zijn, terwijl ze vroeger beige waren. Ook armbandjes met zomerse figuurtjes en speelse kleurtjes zijn hip. Maei Sieraden bijvoorbeeld maakt fleurige bandjes die opnieuw perfect tot hun recht komen samen met perlefientjes of andere witte pareltjes. Voor de armbandjes komt het er deze zomer vooral op aan om er veel tegelijk te dragen, ongeacht of dat zilver en koper samen is of twee felle kleuren, zolang het er maar hip uitziet.

 

Foto 1: H&M: 4.99 euro; Foto 2: H&M: 9.99 euro, Foto 3: Maei Sieraden: 22.50 euro

sieraden7

 

3. oorbellen met stras

De term stras verwijst naar een soort glasparels die meestal voor namaakjuwelen worden gebruikt. Vorige zomer was stras volop aanwezig in de halskettingen, maar nu maken deze unieke parels de overstap naar de oorbellen. Hoewel het glasparels zijn, is meestal slechts een klein deel van de parels doorzichtig. Juweeltjes met stras worden gekenmerkt door veel kleur. Vooral de fluotinten en pastelkleurtjes doen het goed, wat een uitstekende match betekent voor je witte zomerjurkje!

 

 

Foto 1: H&M: 9.99 euro; Foto 2: H&M: 12.99 euro

sieraden8

 

4. Statementketting

De tijd van de statements rond de hals is nog niet voorbij, in tegendeel de hangers worden steeds groter en zwaarder. Zoals ik daarnet al zei waren de statementkettingen van vorig jaar de trend die de armbandjes deze zomer volgen. Voor de kettingen zien we nu dat de felle kleuren achterwege blijven. Wit, grijs en zwart komen in de plaats. Nu de kleuren de aandacht niet meer opeisen, wordt de aandacht getrokken door de ketting erg groot en log te maken. Ook hier zien we de trend van de combinatie van goud, zilver en koper door elkaar. De tijd dat de gespjes van onze schoenen, het slotje van onze handtas en de pareltjes van onze ketting hetzelfde moesten zijn, is dus vervlogen tijd. Combineren wordt een makkie!

 

Foto 1: H&M: 19.99 euro; Foto 2: Bershka: 7.99 euro

sieraden9

 

4. de college bag

School of geen school, de college bag is retro hip! Er is zowel plaats voor de oude bruine klasssieker alsook voor fleurige modelletjes die verschillende kleuren combineren. Er komen ook steeds meer varianten voor van het oude model, het driehoekig model bijvoorbeeld. Zolang het modelletje je geschikt lijkt om met je peuter mee naar de kleuterklas te nemen voldoet je tasje aan de trend!

 

Foto 1: Bershka: 19.99 euro; Foto 2: New Look: 24.99 euro; Foto 3: C&A: 29.00 euro

sieraden11

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.