How to wear cobalt blue

Hier ben ik al met een van de kleurtjes voor deze zomer: kobaltblauw, weer een tintje ander blauw dan vorig jaar dus, zodat je niet ongezien kan achterblijven deze zomer ;-). Kobaltblauw is geen gewoon blauw en is zeker ook niet zo makkelijk te combineren als gewoon donkerblauw. Een aantal typische kleurencombinaties laten deze kleur perfect tot zijn recht komen, ontdek deze hier!

cobalt3

Geel

Wil je een op en top zomeroutfit combineer dit blauw dan met geel en je bent meteen het zonnetje in huis. De twee kleuren vullen elkaar namelijk perfect aan. Dit is zowel het geval voor licht, pastelgeel als voor donkergeel en fluo, al blijft deze laatste wel weg van de catwalk voor deze zomer. Ben je geen type om geel te dragen, verwerk de kleur dan enkel in je accessoires, gele schoenen of een handtasje bijvoorbeeld

cobalt7

cobalt6

Beige en camel

Met lichtbeige en wit kan je eigenlijk nooit iets misdoen. De combinatie van kobaltblauw met deze kleuren is dan ook eenvoudig en steeds geslaagd. Iets specialer is de combi met camel. Deze kleur was reeds supertrendy deze winter en zet zijn verovering verder deze zomer. Verval niet in donkere combinaties met deze kleur, maar fleur hem ook bijvoorbeeld door de combi met blauw en niet te vergeten de marine streepjes!

cobalt2

cobalt5

Zwart

Wil je dat nieuwe kobaltblauwe kledingstuk nu reeds aan, combineer dan met zwart. Ik blijf het een tricky combi vinden zwart en blauw, maar met deze tint blauw kan het niet fout gaan! Erg leuk is bijvoorbeeld om all the way zwart te gaan, maar af te werken met blauwe pumps. Ga echter niet overdrijven met de winterse items als je kobalblauw verwerkt in je outfit, het is en blijft namelijk een zomerkleurtje, combinaties met zwarte over-knee boots of over-sized gebreide truien ogen nogal vreemd 😉

cobalt8

cobalt4

One Comment on “How to wear cobalt blue

  1. Pingback: Mijn maart-aankopen | lunefashion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: