How to wear: de fluffy jumper

Met de winter in zicht gaat de zoektocht naar lekker knusse en vooral warme kledij opnieuw van start. Een oversized joggingbroek en gebreide trui van grootmoeder is een optie, maar tegenwoordig bestaan er ook heel wat modieuze kledingstukken om je in te duffelen tegen de winterkou. De fluffy jumper is er daar ééntje van.

De fluffy jumper is een trui of cardigan met lange en vooral zachte donzige haartjes. Fluffy jumpers zullen deze winter op en top mode zijn en dat is toe te schrijven aan hun multifunctionaliteit. Deze knusse sweater is namelijk  hot in de beide betekenissen: warm en cool!

 

Gebreide fluffy sweaters kunnen soms behoorlijk breed uitvallen. Een combinatie met een skinny jeans of legging is daarom een goede optie met het oog op het in balans houden van je lichaam. Mensen kunnen op basis van je fluffy jumper denken dat je breed gebouwd bent, maar door vervolgens je benen in een skinny jeans te wringen, worden deze oordelen meteen terug met de grond gelijk gemaakt. Ook de leren broek in combinatie met de fluffy trui is een vaak geziene optie. Deze mix van verschillende texturen creëert een mysterieus doch geslaagd geheel met veel diepgang.

 

 

 

 

De fluffy pulls heb je eigenlijk in twee grote categorieën. Welke het best bij je past hangt af van je persoonlijkheid, of ook gewoon van je mood. Enerzijds heb je de speelse (gericht op ‘grote’ kinderen’) versie.  Denk dan aan de truien met hartjesmotieven, bollen of de bambieprint. Aan de andere kant heb je de eerder neutrale en klassieke fluffy truien. Deze worden vaak in zachte kleuren gedragen zoals wit of licht roze en kunnen ook dienst doen als kantooroutfit en daarna opnieuw als outfit voor op de sofa. Kies dan voor een combinatie met pumps of een rokje zodat het geheel een beetje formeler oogt.

 

 

 

Allen naar de winkel nu achter deze fluffy vriend 😉

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.