How to wear: het jeanskleedje

Na de jeansbroeken, jeansjasjes en jeansrokjes, is het nu tijd voor all-the-way jeans te gaan, namelijk met de jeanskleedjes! Kleedjes zijn zowat de makkelijkst te stylen kledingstukken, want je hebt namelijk maar 1 stuk nodig ;-), het zit hem dus vooral in de afwerking! Hoewel we jeans heel veel dragen, vind ik de kleurencombinaties niet altijd eenvoudig, de typische blauwe kleur stoot namelijk veel andere kleuren af. Toch zijn jeanskleedjes uitermate geschikt voor de winter en de zomer! Ontdek the tips and tricks hier!

 

Voor de winter

Zoals jullie in mijn vorige post al konden lezen, doet blauw het bijzonder goed in combinatie met camel en voor jeansblauw kunnen we dit eigenlijk doortrekken naar alle tinten bruin. Bruin geeft steeds een herfstige toets aan je outfit en creëert warmte in de winter. Wil je je jeansjurkje aan in de winter, kies dan beter voor donderbruine panties en botjes in plaats van zwarte. Vergeet niet af te werken met een bruin riempje in dezelfde tint om wat vrouwelijkheid toe te voegen. Jeansjurkjes zijn namelijk vaak erg breed en doen daardoor weinig voor je figuur. Durf ook voldoende juweeltjes toe te voegen om het geheel op te fleuren, kies voor fijne armbandjes en een leuk horloge, kettingen passen dan weer minder goed bij deze look.

 

 

Voor de zomer

Vergeet al dat winterse bruin en voeg kleur toe! Het jeansblauw vraagt om felle kleuren, zoals geel en oranje. Verwerk deze kleuren in je handtas, schoenen en juweeltjes, het mag gerust opvallen! Ook leuke jacquard printjes of luipaardprintjes kun je in deze outfit kwijt. Wil je vooral een zomer jeansjurkje, dan raad ik aan om voor een lichtere tint van blauw te gaan. Werk af met dezelfde juweeltjes als voor de winterversie van deze outfit.

 

 

 

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

6 reacties

  1. Dag Sabine,

   Als ik het mij goed herinner is dat een kleedje van ZEB. Ik heb nu wel even op hun site gekeken en vind het niet meteen terug, dus ik weet niet of ze het nu nog verkopen, want deze blogpost is al van een tijdje geleden.

   Groeten,
   Lunefashion

   1. Hallo weet je misschien het merk nog hiervan? ik krijg het niet uit mijn hoofd zo’n mooi kleedje 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.