How to wear: de bikini van 2016

Wat is dé bikini-trend van 2016? Dat is heel simpel, het is de color block bikini! Deze bikinitrend was reeds vorig jaar hier en daar te zien, maar breekt deze zomer helemaal door. In neon, zwart-wit of pastel, je vindt het allemaal, maar welk type past er bij jou?

Eerst en vooral niet onbelangrijk om te vermelden is dat color blocking bij bikinis optisch meer volume creëert ten gevolge van de symmetrische lijnen bovenop de boezem. Dames die liever een omgekeerd effect hebben, kiezen dus beter voor een van de andere trends deze zomer, zoals marine.

bikini3

Neon

De fluomode heeft zijn hoogtepunt reeds bereikt. De badmode is zowat het enige domein waar waarin deze trend wel nog in blijft. Neonkleurtjes zijn dan ook erg leuk en zomers op een mooi gebruind huidje. Kies voor een color blocking bikini in neonkleuren en zwarte afwerking zodat de color blokken perfect tot hun recht komen.

bikini5hunk

Verkrijgbaar bij Hunkemöller

bikini1

Pastel

Bleke huid- en haartypes laten het neon beter voor wat het is en kiezen voor pastel met zwarte afwerking. De zwarte randen zorgen er namelijk voor dat de lichte kleur van de bikini niet helemaal verloren gaat in je bleke huid, maar juist mooi contrasteert tussen beiden. Geel en abrikooskleur zijn tegenwoordig erg trendy, maar deze zou ik toch niet aan iedereen aanraden. Ze staan heel leuk bij dames met een bleke huid en geen al te bleke haarkleur, donkerblond bijvoorbeeld. Bij bleke blondjes past het pastelblauw dan weer beter.

bikini8pimkie

Verkrijgbaar bij Pimkie

¨bikini7h en m

Verkrijgbaar bij H&M

bikini4hunk

Verkrijgbaar bij Hunkemöller

Zwart-wit

Iedereen staat goed in zwart en iedereen ziet er bruiner uit in wit, dus waarom geen zwart-wit bikini proberen? De zwart-wit combinatie is namelijk deze zomer niet van de catwalk weg te slaan. Ook de color blocking trend zien we regelmatig in zwart-wit. Het advies voor deze bikini is dan ook simpel: hij staat iedereen 😉

bikini6banana

Verkrijgbaar bij Banana Moon

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.