How to wear: postcodes

Na grappige teksten en leuke tekens is het tijd voor iets nieuws: cijfercodes! En niet zomaar cijfercodes, meer bepaald postcodes! Ben jij trots op je stad? Dan is het nu het moment om dit te showen op je kledij. Dit was het nieuwe en bovendien ook erg originele idee van het Belgische merk La vie est belge.

postcodes1

Dit simpele concept kwam tot ontwikkeling door Maxime Den Doncker en Martin Gillis. Echte modekenners zijn deze jonge Brusselaars niet, maar met dit nieuwe merk scoorden ze een toppertje. Marie-Claire, Elle, Flair en diverse kranten rapporteerden reeds over deze op en top Belgische modetrend en ook de verkoop zit momenteel al goed in de lift.

postcodes2

Niet alleen dit opschrift is hip, ook deze ultracomfi grijze pull is supercool en dat voor slechts 49 euro! Een webshop is momenteel nog aan de maak, maar je kan je pareltje reeds bestellen via dit emailadres en binnen de 7 dagen ontvang je je hippe pull in de bus: commandelvb@gmail.com.

postcodes3

Wil je het liever wat glamoureuzer maken dan je Belgische stad? Dat kan ook, want de meest iconische code is op vandaag 90210 (uitgesproken op zijn Engels: nine, O, two, one, O). Dit is te wijten aan de gelijknamige populaire tv-reeks, maar natuurlijk ook aan de koppeling met Los Angeles. Echt Belgisch is het dan natuurlijk niet meer te noemen…

postcodes4 postcodes5

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.