How to wear: tropicalprint

De printjes blijven bestaan, maar een nieuwe variant komt er deze zomer aan! Na zebra’s, bloemen, panters, strepen, Aziatisch en polka dots, verschijnt de tropicalprint op de catwalk. Met groen als ondertoon en fleurige bloemen en bladeren als boventoon brengt deze print je een instant vakantiegevoel. Met al die fleurigheid en drukte rijst natuurlijk weer de vraag, hoe combineren we dat?

Voor diegenen die hun ideale item uit de tropicalcollectie nog niet gevonden hebben, misschien kan dit je helpen:

tropical4

  1.  top: Bershka: 19.99 euro
  2.  jurk: H&M: 12.95 euro
  3.  rok: Bershka: 19.99 euro
  4. broek: Zara: 25.95 euro
  5. broek: Bershka: 27.99 euro
  6.  jurk: New Look: 24.99 euro
  7. top: New Look: 22.99 euro

 

Tropicalprint is enorm druk.  Daarom is het belangrijk om er geen wilde jungle van te maken! Kies je voor dit soort print dan moet de rest van je outfit effen en zachte kleuren bevatten. De tropicalprint combineert bijvoorbeeld opvallend goed met pastelkleurtjes. Wit doet het uiteraard ook altijd goed met een fleurige print. Hoe neutraler je de rest van je items houdt , hoe beter de print zelf tot zijn recht komt.

 

 

 

Omwille van de drukte van de print is het aangeraden om eerder mild te blijven met accessoires. Een aantal elementen om de outfit af te werken zijn natuurlijk wel noodzakelijk, maar veel bling-bling heeft het geheel zeker niet meer nodig. Kies liever voor een gewone bruine handtas bijvoorbeeld.  Een gouden horloge of halsketting kunnen ook nog, maar de  allerbeste afwerking voor deze zomerse outfit is een cocktail in de hand. Een margarita of tequila sunrise zouden het bijvoorbeeld goed doen qua tinten 😉

 

BewarenBewaren

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.