How to wear: the boyfriend jeans

Het meest relaxte kledingsstuk van het moment? Inderdaad de boyfriend jeans! Ze zijn comfortabel, trendy en aanpasbaar aan elke situatie, een ideale boyfriend toch? Het meest flatterende kledingsstuk is het niet te noemen, maar er een flatterend outfitgeheel mee maken is a piece of cake. Het grote gemak van deze jeans is namelijk dat je er echt alle kanten en stijlen mee uit kunt. Kijk maar even mee!

1. de weekend look

Er geldt maar één woord bij deze look: relaxed! Dit is een outfit die perfect aangewezen is om mee in de zetel te hangen of een shoppingdagje te plannen. In de weekend look wordt de boyfriend jeans vaak gecombineerd met een truitje met horizontale streepjes. Gele accentjes hierbij maken het geheel af. Een geel riempje bijvoorbeeld is een goed idee, aangezien het niet de bedoeling is dat de jeans al te laag gaat hangen. Andere opties voor deze look zijn een effen t-shirt of sweater. Vergeet niet om de pijpen van je broek op te rollen en het liefst te combineren met een hak. Zelfs bij de weekend look is een pump noodzakelijk om de juiste mate van vrouwelijkheid ten opzichte van je boyfriend jeans creëren.

 

2.de work look

Mits de juiste combinaties kan de boyfriend jeans zelfs op het werk gedragen worden. Voor deze gelegenheid is het misschien beter om een niet destroyed exemplaar te kiezen. Pimp je mannelijke jeans op met  vrouwelijk elementen zoals een blazer, een bloesje en een paar hakken. Accenten zoals opvallende bling-bling juwelen en een groot horloge toveren je meteen  om tot een charmante zakenvrouw.

 

3. the casual look

Casual betekent eigenlijk letterlijk een kleine afwijking van het gewone. Casual in de zin hier bedoel ik als een look die eenvoud bevat, maar minder in de trend van het nonchalante zoals bij de weekend look. De boyfriend jeans is uitermate geschikt voor een casual look. Deze trendy outfit maak je bijvoorbeeld door hem met een leren perfecto te combineren. Een andere mogelijkheid is met een blazer in combinatie met enkellaarsjes of zelfs platte veterschoentjes. Om wat minder de grand chique tour op te gaan kies je dan voor een gewone t-shirt onder je blazer in plaats van een bloes.

 

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.