How to wear midirings

Tegenwoordig wordt alles midi, ook de ringen. Midiringen zijn ringen die ergens halverwege je vingers hangen. Vreemd? Eigenlijk niet, erg leuk gevonden zelfs. Ongemakkelijk? Even kijken: ik heb ze ondertussen twee uur aan en was ze al helemaal vergeten, nee dus! Cool? Ja zeker! Budgetproof: ohja! Zeker in de solden 😉

midiring3

Deze checklist maakt meteen duidelijk dat iedereen de midiringen dus eens moet proberen. Maar let op! Er zijn namelijk regels over hoe je deze ringetjes moet dragen. De idee is eigenlijk dat er een denkbeeldige driehoek gevormd moet worden met de ruimte tussen je vingers. Dit kan je op verschillende manieren doen (zie figuur hieronder).

midiring8

Verder kan je ook verschillende stijlen opgaan met je ringetjes. De eerste stijl is de romantische stijl. Hoewel midiringen altijd minimalistisch zijn, vraagt de romantische stijl extra fijne ringetjes, eventueel met kleine steentjes. Meestal is deze stijl ook beperkt tot 2-3 ringetjes die vaak samen passen van vorm, bijvoorbeeld allemaal met driehoekjes of allemaal gebogen Werk je handen dan verder af met een pastelkleurige nagellak.

midiring4midiring5midiring6

De tegenhanger van de romantische stijl is de coole stijl. Bij deze stijl mag het al wat meer zijn en dat bedoel ik letterlijk. Je kunt niet snel teveel ringetjes dragen (al is het natuurlijk een heel werk ’s morgens). Bij deze stijl zie je ook vaak stoerdere vormen in plaats van steentjes en vaak ook verschillende ringen na elkaar. Eventueel kan je ook je duim een stoerder ringetje geven. Ook een leuke variant die past binnen deze stijl zijn twee ringetjes die elkaar verbinden met een kettingkje.  Het komt er eigenlijk vooral op aan een beetje te experimenteren en te zien wat jij leuk vindt. Ook leuk is bijvoorbeeld om niet enkel voor zilver, goud of koper te gaan, maar verschillende kleuren te combineren.

midiringmidiring2midiring9

 

Bronnen foto’s

http://www.inonit.in/trend-alert-midi-rings

https://www.happinessboutique.com/blog/stackable-rings/

http://www.livingly.com/Jewelry+Guide/articles/-y5rBSESXsa/54+Hot+Handscapes+How+Wear+Stackable+Rings

http://www.mothloves.com/life-is-too-short-to-wear-boring-jewellery-midi-rings/

http://thestylespy.com/2014/08/stuck-in-the-middle-how-to-wear-midi-rings/

 

 

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.