De grootste vrouwelijke modeflaters

De mannelijke modeblunders kwamen reeds aan bod, maar volgens onze dierbare mannen gaan ook vrouwen met hun zogenaamde modekennis niet steeds vrijuit. Hieronder vind je een lijstje van de grootste vrouwelijke modeflaters volgens het mannelijke geslacht. Of deze bevindingen aan de kledingkeuze van de vrouwen of aan de beoordeling van de mannen liggen laat ik het midden. Het punt is wel dat ook mannen het tof vinden dat er met hun mening rekening wordt gehouden als het aankomt op de kledij van hun vriendin.

1. monsterboots (vertaling: crocs)

Vrouwelijkheid: 0, elegantie: 0, gemak: 100. Oké deze plastieken schoentjes zijn comfortabeler dan wat ook, maar er zijn nog heel wat andere gemakkelijke én vrouwelijkere alternatieven op de markt waar mannen wel van houden. De enige vrouwen met een vetorecht om crocs te mogen dragen zijn verpleegsters, aldus de mannen.

 

2. niet op hakken kunnen lopen

Aan de andere kant van het spectrum vinden we de hoge hakken terug. Hoewel we in het algemeen denken dat mannen houden van hakken, gaat ook deze stelling  niet altijd op. Als je het goed doet, zal het dragen van hakken resulteren in een rechtere rug en schouders, waardoor de billen mooier uitkomen. Helaas, doen slechts weinig vrouwen dit op de perfecte manier. Wankelen en je voeten omslaan is natuurlijk alles behalve charmant of sexy. Met hakken lopen vraagt veel oefenen, maar oefen dan vooral thuis totdat je volledig hakkenproof bent. Ook een interessante tip is om steeds iemand mee te nemen naar de winkel als je hakken wilt kopen, zodat die kan kijken of je er deftig mee kunt lopen.

 

 

3. teveel zwart onder de ogen

Oké het is belangrijk dat we dit duidelijk stellen: mannen houden wel degelijk van een smokey eyes look, zolang dit deftig en in proportie aangebracht wordt. Het asfalteren van de wimperrand daarentegen is dan weer not done. Bijkomend punt is dat mannen ook  niet houden van te veel mascara. Ze associëren deze look op een of andere manier met spinnenpoten, wat gelijk staat aan vies.

 

4. te veel bloot

Evenwicht remember? Korte rok en diepe truitjes trekken makkelijk de aandacht van mannen, maar dit is niet het type aandacht waar de meeste vrouwen naar verlangen.  Met je lichaam showen is op zich niet fout, maar doe het dan met mate. Ga je voor een korte rok, doe er dan een deftig bedekkend bloesje bij, of wil je liever een uitgesneden topje, draag daar  dan een jeans onder.

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.