Donderdag 26 september: panty day!

Jaja vandaag vond ik het de ideale dag om van start te gaan met het pantyseizoen! Waarom? Tjah omdat tientallen andere meisjes beslist hebben dat het al kan J. We zitten momenteel eigenlijk in het nazomerseizoen: het is een aangenaam weertje buiten, maar af en toe valt er een spatje regen en af en toe komt de zon piepen.

Hier in Leuven valt het op dat schattige jurkjes op en top in zijn. Ze zijn er in alle kleuren en met veel patroontjes. Om mijn ‘schattigheid’ te benadrukken heb ik de trend vandaag mee gevolgd. Vooral de zwierige kleedjes, net zoals dit, doen het goed dit seizoen. Het kleedje is volledig effen en éénkleurig en dat vind ik er wel leuk aan, want afhankelijk van met wat je het combineert kun je er veel verschillende looks mee maken. In de winter draag ik het met deze sjaal, in de zomer met een roze sjaal met vlindertjes. Dergelijke kledingstukken kun je dus het hele jaar aantrekken. Qua model, is de fitting van het bovenlijfje en de rok ter hoogte van de taille met een rekker, wat makkelijk is voor etentjes ;-). De rekker is behoorlijk spannend waardoor het een beetje een wespentaille creëert. Als je een smalle taille hebt, is dit soort kleedje dus ideaal om deze troef uit te spelen. Om je voetjes warm en droog te houden, kun je in het herfstseizoen je zwierig jurkje combineren met enkelbotjes.

Doordat er een vernauwing is ter hoogte van de taille, vraagt dit kleedje om een truitje dat iets langer komt zodat je niet helemaal opgehangen lijkt. Kies dus voor een half lang of zelf lang gilet in een contrasterende kleur. Als je zwarte panty’s draagt, komt een zwart truitje altijd goed uit.

De sjaal ken je al. Hij brengt niet alleen een wintertoets, maar doorbreekt ook de effen kleur van het kleedje zonder dat het mooie van het jurkje eronder verstopt wordt. Sjaals zijn altijd een makkelijk en bovendien ook warm accessoire om je oufit af te maken, maar je moet toch wat opletten met de dikte van de sjaal naar de winter toe. Dit jurkje bestaat uit een zeer licht stofje. Daarop een dikke gebreide sjaal aantrekken, zou nogal vreemd overkomen. Probeer steeds het evenwicht te bewaren!

P1010085

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.