Woensdag 25 september: lekker stoer

Vandaag opnieuw geen les, maar toch al wat minder vakantiegevoel dan gisteren, want vanaf dag twee gaat de boekenjacht van start. Van winkel naar winkel lopen, lange rijen trotseren, niet vinden wat je zoekt, niet weten wat je zoekt, …. Allemaal behoorlijk stresserend is dat! Bijkomende moeilijkheden met afglijdende sjaals of rokjes die niet op hun plaats blijven zitten, zijn in dit soort situaties duidelijk te vermijden. Op deze dag zijn mijn geplande activiteiten dan ook de startbasis voor de beslissing van mijn outfit.

Vrij voorspelbaar wordt het misschien wel, want daar is mijn easy jeans terug, die natuurlijk uitverkoren is om mijn boekenfestijn van vandaag te trosteren. We zouden kunnen zeggen dat ik het vandaag over de sportieve boeg gegooid heb. De sweater heb ik samen met dat groen bloesje van enkele dagen geleden bij de C&A gekocht. Daar is namelijk een actie dat je het tweede stuk aan de helft van de prijs krijgt. Dus moest je geïnteresseerd zijn, dit is het moment! Ik was al een tijdje op zoek naar dit soort pull met studs op, maar had er nog nooit één gekocht omdat het niet bij mijn persoonlijkheid past. Dat is ook het risico met trends, je kunt wel willen om alle trends op te volgen, maar je moet nog steeds kijken naar jezelf: Past dat wel bij wie je bent? Vind jij dat wel mooi? Anders zullen je zogenaamde trendstukken toch niet de uitstraling hebben die ze bij iemand anders misschien wel hebben. Tot dusver had ik dus besloten dat er geen studs kwamen voor mij. Maar omdat ik het toch nog altijd wil blijven proberen, heb ik deze trui eens gepast en blijkbaar staan de iets minder ‘studdige’ studs mij wel!  Ze geven een soort stoer effect, maar andere kant pinkelen ze ook, waardoor het niet overdreven wordt. Een tweede reden waarom ik deze trui kocht is omdat jeans bloesjes tegenwoordig onder hippe sweaters als deze gedragen worden. Nu denken jullie, en waar is het hemdje dan? Ja het komt, maar nu was het nog een beetje te warm voor een ‘tweelagige’ outfit.

Ik had je al eerder verteld over de Flair tip  om doorshampoo op je pony te sproeien om die in model te houden. Wel, ik heb dat deze morgen geprobeerd. Meteen nadat ik gespoten had lag mijn froefroe inderdaad perfect, hij viel mooi op zijn plaats en leek voller dan voorheen. Tot daar de positieve reactie. Later op de dag merkte ik eigenlijk niets meer van de droogshampoobehandeling, want mijn coupe viel opnieuw uitéén net als de vorige dagen. Een twijfelachtige tip dus van de Flair…

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.