Vrijdag 27 september: back to home day

Mijn eerste kotweek zit erop, vandaag ga ik terug naar huis met een smile op het gezicht, want ik heb het toch wel gemist. Een opééngeplette busrit en een lange treinreis vraagt natuurlijk om een makkelijke en niet te warme outfit.

Laat ons beginnen bij de broek. Sinds vorig jaar zijn licht bleke jeansbroeken terug in de mode en dan vooral in de zomer omdat ze een fris gevoel brengen. Ik heb deze broek reeds van vorig jaar. Hij was een echt ‘batje’, die kon ik gewoon niet laten liggen. Het enige probleem was wel dat hij een beetje te klein was ofwel als ik een maat groter nam te groot. Ik hoopte erop dat het een uitrekstof was en koos voor de te kleine. Op zich viel het allemaal wel mee ,maar dit jaar is de broek precies nog kleiner geworden (of ja ik ben breder geworden). Het werd springen en stampen en op de grond gaan liggen om de knopen toe te krijgen en bijgevolg bleef hij vooral in de kast. Maar dit zal nu verleden tijd zijn, want ik heb vannacht een trucje uit geprobeerd. Ik heb met mijn broek mijn hele kot rond gelopen op zoek naar iets dat ongeveer dezelfde breedte had als mijn heupen. Uiteindelijk bleek mijn kapstokrekje hieraan te voldoen en heb ik de broek erover gespannen en de hele nacht laten rekken. Wonder boven wonder raakte ik er vanmorgen beter in! Zo zie je maar, niet altijd alle trucjes hoeven complex te zijn!

Zo een lichtblauwe jeans komt heel mooi tot zijn recht in combinatie met pastelkleurtjes. Het is misschien een van de laatste keren dat ik dit truitje kan aandoen omdat ik vind dat de zon aanwezig moet zijn als je deze tinten aantrekt, een extra reden om het te kiezen. Pastelkleurtjes zijn heel meisjesachtig, daarom gaan ze ook goed samen met kant en strikjes of andere verfijnde tierlantijntjes. Daarom heb ik dit T-shirtje met strikje eronder aan gedaan.

Met mijn haar had ik een probleem deze morgen, mijn pony viel namelijk helemaal niet zoals hij bedoeld was te vallen. Gelukkig had ik nog het artikel uit Flair in mijn achterhoofd en wist ik dat het op een of andere manier mogelijk moest zijn om mijn pony weg te werken als ik er eens een dagje genoeg van had. En dat heb ik dus gedaan met behulp van het haarlintje. Dit kapsel was bedoeld als redder in nood, maar ik vind het eigenlijk best wel leuk omdat ik er nog eens helemaal anders uit zie met de weggewerkte froefroe.

P1010088

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.