Mijn 4 favoriete Zalando merken voor feestkledij

Regelmatig krijg ik via Zalando de vraag om een outfit samen te stellen voor een communie of trouwfeest. Dit vind ik altijd heel leuke opdrachten. Hopelijk kunnen al deze leuke feesten ook zeker doorgaan binnenkort!

Zalando heeft heel wat leuke opties voor feestkledij en dit in verschillende prijsklassen. Ik zet even mijn 4 favoriete merken voor feestkledij op een rijtje.

  1. Wal G.

Wal G heeft feestkledij met de nodige sexiness. Het merk staat bekend voor zijn diepere, doch heel elegant uitgesneden bovenstuks. De jurkjes van dit merk zijn meestal mooi aansluitend met split of wijd en zwierig. De kleuren zijn op en top vrouwelijk, namelijk zwart, rood en kobaltblauw. De afwerking van dit merk is eenvoudig, zonder ditjes en datjes, wat dit merk enorm klassevol maakt.

  1. Swing

Helemaal tegenover de sexy en stoere stijl van Wal G, staat Swing. Ben jij het romantische meisje dat verzot is op kant, dan is Swing jouw merk. De jurkjes van Swing zijn ofwel helemaal in kant ofwel enkel het bovenstukje. De rokjes zijn luchtig en zwierig, meestal afgewerkt met strikjes. Bovendien gaan de maten van Swing van erg klein tot erg groot en er is ook een curve lijn.

  1. Lace & beads

In een iets hogere prijsklasse vinden we Lace & beads. Ook deze lijn gaat de romantische tour op met kant en fijne afwerking met glittertjes en pareltjes. Daar waar de vorige twee merken perfect door te dragen zijn, is dit met de jurkjes van Lace & Beads iets moeilijker. Dit merk werkt ook heel vaak in de romantische pasteltinten. Naast jurkjes hebben ze ook een breed aanbod van rokken en bijhorende topjes. Dit heeft niet alleen een voordeel naar maten toen (voor dames die bovenaan en onder een andere maat hebben), maar maakt het wel makkelijker om door te dragen achterna. Ze hebben ook heel wat maxijurken voor trouwfeesten in het lang.

  1. Closet

Het aanbod van dit merk op Zalando is niet heel groot, maar de stukken die ze hebben zijn wel heel leuk. Closet richt zich op de rijpere dame die op zoek is naar iets unieks, zonder hier heel veel geld aan kwijt te zijn. De snit en de stoffen van dit merk zijn heel kwalitatief. De stoffen zijn meestal eerder stijf waardoor ze een krachtige uitstraling hebben. Bovendien zie je bij dit merk af en toe kleuren opduiken die je niet zo zeer bij andere merken gaat vinden.

Wil je ook graag deze merken eens uitproberen of wil je gewoon graag eens gestyled worden door mij via Zalando, vul dan snel dit formulier in en ik ga aan de slag om twee outfits voor je uit te zoeken en dit helemaal gratis. Vergeet zeker ook niet de kortingscode RFFAVHAEGN toe te voegen op het einde van de vragenlijst.

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.