How to wear flower boots

Van biker boots naar flower boots, maar je kunt nooit genoeg boots hebben toch? Als ik zo mijn recentste schoenenblogjes naast elkaar zet (metallic shoes, biker boots, flower boots, plateau veterschoenen), dan valt het wel op dat schoenen tegenwoordig een echte eyecatcher geworden zijn! Schoenen mogen net dat tikkeltje meer en vooral een tikkeltje designerachtig zijn. De flower boots passen perfect in dit plaatje. Misschien wel een tikketje extravagant. Ik vond het zelf een beetje een drempel, maar heb er al superveel complimenten over gekregen. Maar hoe leuk ze ook zijn, de manier waarop je ze combineert is cruciaal voor een geslaagd outfit!

flower1flower2

Als eyecatcher

Om deze botjes als een echte eyecatcher te dragen combineer je ze met een eenvoudige, één- of tweekleurige outfit. Vooral bij donkere kleuren zullen deze boots de aandacht trekken, bijvoorbeeld onder een volledig zwart kleedje. Als je de botjes op deze manier wil dragen, kies dan gerust voor de exemplaartjes met heel drukke prints en veel kleur. Persoonlijk vind ik ze het leukst onder een rokje of kleedje. Wil je ze toch onder een broek dragen, kies dan voor een cropped broek zodat je botjes volledig zichtbaar blijven.

flower8flower3flower4

In een totaaloutfitje

Het alternatief voor de eyecatcher is de botjes te integreren in een totaaloutfitjes met dezelfde kleuren. Hiervoor is het wel iets makkelijker om een exemplaar te nemen met een niet al te drukke en kleurrijke print. Als je dan toch moet beperken zou ik kiezen voor rode roosjes, omdat rood als kleur de aandacht gaat trekken en bovendien zijn rode bloemetjes erg trendy. Combineer deze boots met andere rode accenten, zoals een rood handtasje, sjaal of zelfs jasje. Probeer de roodtinten wel gelijkaardig te houden, zodat het lijkt alsof je een compleet setje samen hebt gekocht.

flower5flower6flower9

bronnen bij de foto’s

http://www.lefashion.com/2016/03/how-to-wear-white-jeans.html

https://www.publicdesire.com/blog/how-to-wear-embroidered-boots/

http://hauteofftherack.com/thanksgiving-outfit/#_a5y_p=6043486

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.